GoPure groentechips (glutenvrij!)

groenten chips

Lekker bewust genieten met twee nieuwe smaken

Met hun intense smaak en bijzondere bite vormen GoPure groentechips een rijke aanvulling op ‘traditionele’ chips. Bovendien kun je nu kiezen uit drie overheerlijke varianten. Alle reden om eens poolshoogte te nemen. Te beginnen in Emmeloord, want daar komen ze vandaan.

Het is de droom van elke biologische fabrikant: haal je grondstoffen dichtbij de plek waar je er producten van maakt. Dat is Yellow Chips, de makers van GoPure in Emmeloord, gelukt. Bijna alle voor chips gebruikte ingrediënten – zoals biologische biet, pastinaak, wortel en aardappels – worden daar elke dag vanuit de Noordoostpolder naar toegebracht, om er, in kleine porties tegelijk, de lekkerste chips van te bakken.

Nieuwe smaken, nieuwe textuur
De eerste GoPure groentechips kregen zo veel bijval, dat het de makers inspireerde om weer nieuwe smaken en texturen te bedenken. Want dáárom draait het bij GoPure groentechips: die bite en de verfijnde smaak. Sinds kort heeft GoPure twee nieuwe varianten in haar assortiment: chips van zoete aardappel met tomaat en rozemarijn én Chioggia bietjes met blauwe en rode aardappel. Omdat al die ingrediënten zo kleurrijk zijn, zijn de chips ook een feest om te zien.

gopure groentechips

100% puur natuur
GoPure staat voor puur natuur. Vandaar dat de GoPure groentechips worden gebakken in de beste, biologische zonnebloemolie. Een snufje zeezout en/of natuurlijke kruiden zijn de enige toevoeging. En wist je dat GoPure groentechips wel veel vezels, maar geen gluten bevatten? Ze zijn zelfs helemaal allergeenvrij! GoPure is waar zij voor staat: straight from the land. Daar maken ze zich in Emmeloord elke dag sterk voor.

Ook aan tafel
Met een product waaraan zo veel zorg is besteed, met zo veel fijne smaken en zulke fijne textuur, verandert ook het eetmoment wel een beetje. We kennen het allemaal: de momenten dat je een zak gewone chips haast onbewust weg eet. De smaak van GoPure is zo verfijnd dat je er als vanzelf aandacht aan besteedt en er veel bewuster van kunt genieten. Alleen of met elkaar. GoPure groentechips kun je bijvoorbeeld ook als side dish bij een lunch of diner kiezen, waarmee je hoge ogen gooit bij je tafelgenoten. Hoor ze straks maar eens kraken van tevredenheid!

www.gopure.org

Lees ook:
Als ik kan koken, kun jij het ook! Power to the Pieper!
Groente uit zee, recepten en informatie over zeewier en algen

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *