Healthy Hotspot | The Happiness Kitchen in Eindhoven

The Happiness Kitchen in Eindhoven. Alleen de naam klinkt al happy. Dé reden om een bezoekje te brengen aan dit veelbesproken hippe tentje in Eindhoven. Naast The Happiness Kitchen is er een paar straten verderop ook The Happiness Café te vinden. Een iets andere kaart, maar net zo lekkere baksels (zelfs nog meer!) op de bar.

Je kunt hier terecht voor ontbijt (all day!), lunch, taartjes, sapjes en een vroege avondmaaltijd (tot 20.00 uur geopend). Ook kan je de heerlijk uitgestalde salades meenemen om thuis van te genieten.

De keuze is reuze, voor ieder wat wils, vegan, vega, vlees en vis. Keuze uit healthy, suikervrije, lactose vrije en glutenvrije baksels en lekkere, rijkgevulde salades, voor ieder moment van de dag.

Wij gingen voor de Healthy bananabread (vegan) en een carrotcake (vega), aanraders!

Naast het lekkere eten is de sfeer natuurlijk ook belangrijk! Knusse hoekjes om te zitten, bankjes, veel kleur en een boom in midden van het restautant mét koalabeer, hoe leuk is dat?!

     

Ben je in buurt van Eindhoven? The Happiness Kitchen (én Café) is zeker een bezoekje waard. Laat ons weten wat je ervan vond : )

 

Hi! Welkom bij De Betere Wereld, hét platform voor iedereen die bewuster wilt leven.
Ik vertel jullie graag meer over een healthy lifestyle. Vegan receptjes, healthy hotspots, tips & tricks én nieuwe producten. Veel leesplezier!

Liefs, Sanne

 

Lees ook:

Healthy Hotspot: SNCKBR Amsterdam West

Plantaardige alternatieven voor… MELK

Vegan Magazine

 

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte.
Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *