Heeft u al een culinair idee?

culinair-kerstidee-lamsvlees-kalfsvlees-wijn

Laat u inspireren!

Wat denkt u van heerlijk kalfsvlees? Of lekker Brits lamsvlees? Serveer er mooie wijnen bij en u heeft een succes diner.

Mogen wij u een aantal tips geven? Maak een goede planning vooraf. Dat is het halve werk. Bedenk diners die u van te voren voor het overgrote deel kan bereiden. Bijvoorbeeld vooraf de klassieker Vitello Tonato. Zacht gegaard kalfsvlees met tonijnsaus. Simpel te maken, heerlijk met een glas frisse witte wijn.

culinair-kerstidee-lamsvlees-kalfsvlees-wijn

Of een rose gegaarde lamsbiefstuk, in plakjes gesneden met een muntsalade en een stevig glas witte wijn. Wilt u een tussengerecht serveren denk dan aan een krachtige kalfs- of lamsbouillon. Als hoofdgerecht een grootgebraad zoals een lamsbout of kalfsribeye. Dit kan van te voren klaar gezet worden en hoeft alleen in de oven gegaard te worden. Mooi om aan tafel te snijden. De bijgerechten kunt u van te voren bereiden. Serveer bij het grootgebraad een rode wijn.

Laat u inspireren op www.kalfsvlees.nl, www.lamsvlees.nu en www.wijn.nl.

 

Lees ook:
> Het verspillen van voedsel
> Kleurrijke nieuwe Ekobo Gusto collectie
> Vier het leven, help de bijen! > De Betere Wijn

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *