Wentelteefjes met honing
Perfect geroosterde sneetjes brood, besmeerd met de beste honing: het lekkerste van het lekkerste!
Ingrediënten:
1 Baguette,
2 bio eieren,
200 ml melk,
80 g honing, (bijv. van De Traay)
zonnebloemolie.
Bereiding:
- Klop met een vork de eieren in een schaal. Giet de warme melk in een andere schaal.
- Verhit de olie in een diepe koekenpan.
- Dompel de sneetjes brood in de melk zonder ze helemaal te weken, haal ze dan door het geklopte ei en bak ze tot ze aan beide zijden goudbruin zijn.
- Eenmaal klaar absorbeert u met het keukenpapier het vet. Leg de sneetjes brood op een opdienschaal en giet de honing eroverheen.
Hier vind je het recept voor een heerlijk glutenvrije vlechtbroodje:
www.schaer.com/nl-nl/r/gistbrood
Oeps! We konden je formulier niet vinden.
Of lees hier nog meer recepten:
> Glutenvrije aardbeien-kwarktaart
> www.schaer.com/nl-nl/ro/recepten-en-menu
> Gezonde “Ferrero Rocher” chocolaatjes
Niets missen van De Betere Wereld?
Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.