Kom in zomerse sferen met de nieuwe biologische Provamel Kokosnoot-producten

kokosnoot

{advertorial}

De zomer is in het land, en net nu komt Provamel, pionier in biologische plantaardige voeding, met een uitbreiding van zijn gamma producten op basis van kokosnoten.

Ontdek het overheerlijk tropische Kokosnoot-Soja-Chocolade dessert. Het is een biologische smaakbom die je mond hemels raakt. Zomerse kokosnoot, intense chocoladesmaak en smeuïge soja in een uniek, 100% plantaardig verwendessert. Geluk verpakt per vier. En dat is nog niet alles: naast de bestaande Rijst-Kokosnoot en de Rijst-Kokosnoot-Choco drink, is er nu ook:

  • Een heerlijk exotische Rijst-Kokosnoot-Ananas drink, een verfrissende oppepper die ook heerlijk smaakt in cocktail.
  • Een zachte Kokos-Amandel drink, licht gezoet met agave siroop, perfect als tussendoortje of in je ontbijtgranen.
  • Een Soja-Kokosnoot plantaardig alternatief voor yoghurt zonder suikers, met zijn rijke maar lichte smaak ideaal voor zowel het ontbijt, middagmaal of een fris dessert.
    kokosnoot kokosnoot

Vanaf nu is de Rijst-Kokosnoot-Chocolade drink ook beschikbaar in een handig 200ml formaat, om mee te geven met de kinderen of als lekker tussendoortje voor onderweg!

De biologische kokosnoten worden op een duurzame manier geteeld op het eiland Sri Lanka, met respect voor de inwoners en de planeet. De kokosnoten worden verwerkt tot kokosnootroom en daarna duurzaam met de boot naar Europa getransporteerd. Zo blijft de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk.

kokosnoot

Geniet van het lekkerste van de tropen met de veelzijdige en duurzaam geproduceerde kokosnoot producten van Provamel! Ontdek meer op www.provamel.com/nl/cocogonia

Lees ook:
> Zet de zaak eens flink op z’n kop tijdens het Eigentijds Festival!
> Branding a Better world wint bronzen Esprix met Weleda Skin Food

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *