A.Vogel Lentekuur 2015: back to basic

In 7 dagen fit & voedingswijs het voorjaar in!

Eindelijk, de lente komt eraan! Tijd om je lijf weer op te laden en het voorjaar fit van start te gaan. Hoe? Met de A.Vogel Lentekuur! Zo ruil je in 7 dagen slechte gewoontes om voor gezonde alternatieven. Dat betekent: meer energie, lekker in je lijf en misschien wel een kilootje minder!

Wat is er met ons eten gebeurd?
Soms vragen we ons oprecht af: wat is er met ons eten gebeurd? Als in theezakjes suiker blijkt te zitten, fruit uit een tube kan komen en etiketten volstaan met e-nummers. En wat te denken van al die hippe gezondheidshypes, zijn die wel écht gezond? Let’s go back to basic! Naar gewoon góed eten.

De Lentekuur: lekker en gezond!
Tijdens de 7-daagse Lentekuur laten we zien dat oergezond en gemak hand in hand gaan. Elke dag ontvang je een mail boordevol tips en tricks voor een gezonde leefstijl. Moeilijk én duur? Nee, helemaal niet. In de Lentekuur gebruiken we maar zes basis-ingrediënten om een goede en lekkere maaltijd op tafel te zetten! We starten op maandag 23 maart. Deelname is gratis. Doe je mee?

lentekuur

Ik wil meedoen!
Meld je aan op avogel.nl/lentekuur

• Je ontvangt van te voren een boodschappenlijstje in je mailbox, zodat je de ingrediënten in huis kunt halen om de maaltijden te bereiden.
• Tijdens de Lentekuur krijg je elke dag een mail met voedingsinformatie, een dagmenu en tips en adviezen over voeding, beweging en leefstijl.
• Deelname aan de Lentekuur is gratis.
• De Lentekuur start op 23 maart.

Lees ook
> puur kweken, pure passie
> het jaar van de bodem 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *