Maak kans op de Diabetes Innovatie Prijs 2015

diabetes

Wat zijn jullie ideeën, om de zelfzorg voor diabetespatiënten te verbeteren?

In navolging van Sanofi’s succesvolle innovatiewedstrijd Onco Care Challenge, in 2014 in het leven geroepen als platform voor het verzamelen van ideeën rond de oncologische zorg, is er nu de Diabetes Innovatie Prijs 2015. Doel van deze prijs: het stimuleren van goede initiatieven op het gebied van diabeteszorg in het algemeen en zelfmanagement in het bijzonder.

Het beste idee wint niet alleen de Diabetes Innovatie Prijs 2015, maar kan ook rekenen op een bedrag tot 5.000 euro, te besteden aan de uitvoering van het project. Richard Kemper, Country Manager bij Sanofi: “We dagen alle betrokkenen in de zorgverlening uit om ideeën in te sturen over hoe wij gezamenlijk de zorg voor mensen met diabetes kunnen verbeteren!” Deadline voor het indienen van ideeën voor de Diabetes Innovatieprijs 2015 is 31 oktober.

Voorwaarden voor deelname
Om in aanmerking te komen voor de Diabetes Innovatie Prijs 2015, moeten projecten voldoen aan een aantal voorwaarden. Zo moet het project een direct toewijsbaar voordeel hebben voor de patiënt. Daarnaast moet het een aantoonbare bijdrage leveren aan de verbetering van de diabeteszorg in het algemeen en zelfmanagement in het bijzonder, en moet het een voorbeeld zijn van gerichte patiëntenzorg. Het project dient tevens innovatief en creatief te zijn qua opzet óf invulling, en het mag niet kunnen worden gefinancierd vanuit reguliere middelen. Projecten mogen uitsluitend worden ingediend namens een team of collectief.

diabetes

Ideeën kunnen worden ingestuurd via www.diabetesinnovatieprijs.nl. Daar is een formulier te vinden voor het projectplan en de begroting. De projectvoorstellen worden na ontvangst op de website geplaatst en de drie beste ideeën worden na 1 oktober geselecteerd door een onafhankelijke vakkundige jury. Na toetsing door de Stichting Code Geneesmiddelen Reclame (CGR) wordt de definitieve winnaar bepaald. Het team met het beste idee wint niet alleen de Diabetes Innovatie Prijs 2015, maar kan ook rekenen op een bedrag van max. 5.000 euro voor de uitvoering van het project. Dé kans om dat ene geweldige idee daadwerkelijk te kunnen verwezenlijken!

Initiatief van Sanofi
Sanofi heeft de Diabetes Innovatieprijs in het leven geroepen om innovatieve, toepasbare ideeën over de zorg voor patiënten met diabetes te verzamelen. Veel zorgverleners worden dagelijks geconfronteerd met uitdagingen rond de organisatie van deze zorg, maar hebben daar vaak mooie en creatieve oplossingen voor. Ideeën die kunnen bijdragen aan een betere kwaliteit van leven. Goede ideeën zijn helaas niet altijd eenvoudig uit te voeren en kunnen vaak niet worden gefinancierd uit reguliere middelen. De Diabetes Innovatie Prijs biedt een podium voor het stimuleren en uitwisselen van deze vernieuwende, bruikbare ideeën. Doe mee, laat weten wat jullie ideeën zijn om de zelfzorg voor diabetespatiënten te verbeteren, en maak kans op de Diabetes Innovatie Prijs 2015!

Sanofi zal het meest innovatieve project – dat een aantoonbare bijdrage levert aan de verbetering van de diabeteszorg op maat – ondersteunen en uitvoeren. Zo wil Sanofi, samen met zorgverleners, de zorg rond diabetes extra aandacht geven en waar mogelijk verbeteren.

Over Sanofi
Sanofi is een wereldwijd, toonaangevend bedrijf in de gezondheidszorg. Het ontdekt, ontwikkelt en verspreidt therapeutische oplossingen, gericht op de behoeften van patiënten. Sanofi heeft zeven groeiplatformen: de behandeling van diabetes, vaccins, innovatieve geneesmiddelen, zelfzorgmiddelen, opkomende markten, diergeneesmiddelen en het nieuwe Genzyme. Sanofi is beursgenoteerd in Parijs (EURONEXT: SAN) en New York (NYSE: SNY).

Website: sanofi.nl

Ook interessant..
> Geef jij ons de Gouden Tip? GEEF zoekt locatie
> Van theezak naar BlooM Ragbag yogatas (Win!)

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *