Mail & Win: 1 van de 3 bijenkristallen

Bee Inc. Good for Bees

De wilde bij heeft het zwaar, ook in de stad! U kunt de bij een handje helpen, samen met Bee Inc., het bijen bedrijf!

Het is moeilijk voor de wilde bij om een passende nestlocatie te vinden, vooral in de stedelijke omgeving. De isolatie van nieuwbouw en het kappen van de door de wilde bij geliefde, rotte bomen, resulteert in te weinig nestruimte voor de al zo geplaagde wilde bij. Bee Inc. helpt en doet dit door het creëren van bewustzijn met de verkoop van alternatieve nestlocaties: Bee Inc. bijenkristallen. De kristallen zijn gezaagd uit lokaal gerooid of gekapt hout. Een prachtige vorm die 100% aansluit op de functie, het ontwerp van de kristal is zo dat de nestholtes droog blijven en er geen regen in kan waaien. Voor meer info en bestellen van de Bee Inc.kristal ga naar www.beeinc.nl.

iqACTsKHV3qqYnk6ugmI7jKt6aMmtq2RjumFWz-xK-0

Binnenkort de Bee Inc. APP waarmee je de bijenactiviteit in jouw kristal kunt monitoren. En we gaan snel zaadbommen verkopen voor het nodige stuifmeel. Volg ons daarvoor op Facebook.

Mail & Win
Vul hieronder je naam, e-mailadres en verzendgegevens in, en maak kans op 1 van de 3 bijenkristallen van Bee Inc!
*Deze actie loopt een aantal weken, tot na de zomervakantie; winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld, en níet via een update van dit artikel. Degenen die niet winnen (vaak honderden inzendingen) worden níet op de hoogte gesteld. We vertrouwen erop dat iedereen daar begrip voor heeft. Wij gaan ook niet in discussie over wie wel, waarom niet, etc. De winnaars ontvangen hun prijs per post van De Betere Wereld of de verloter rechtstreeks. Veel geluk! 

Lees verder:
> Bijen in Eko Town
> Blije Bijen-actie van natuurvoeding-speclialist

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze 
Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.