Mail & Win: Een vleespakket t.w.v 100 euro

Betaalbare biefstukken dankzij crowd butching

Binnenkort wordt de honderdste koe geslacht voor Koopeenkoe.nl en dat is goed nieuws, zelfs voor de koeien. De runderen van Koopeenkoe.nl hebben namelijk een prettig leven geleid, in de wei of in een ruime, lichte stal.

Op koopeenkoe.nl koop je samen met andere consumenten een koe die normaal opgegroeid is, zonder gemanipuleerd voer en antibiotica. Als de gehele koe verkocht is, wordt zij geslacht en ontvangen alle deelnemers een vleespakket. Een pakket bestaat uit alles van de koe; van worst tot biefstuk. Dat, omdat het bedrijf direct aan de consument levert, zeer betaalbaar is. Koopeenkoe.nl ging in januari van start en was al snel een doorslaand succes.HOME_KOEMail & Win
Vul hieronder je naam, e-mailadres en verzendgegevens in, en maak kans op een vleespakket t.w.v 100 euro.
*Deze actie loopt een aantal weken; winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld, en níet via een update van dit artikel. Degenen die niet winnen (vaak honderden inzendingen) worden níet op de hoogte gesteld. We vertrouwen erop dat iedereen daar begrip voor heeft. Wij gaan ook niet in discussie over wie wel, waarom niet, etc. De winnaars ontvangen hun prijs per post van De Betere Wereld of de verloter rechtstreeks. Veel geluk! 

Lees verder:
> Mail & Win: 1 van de 3 trendy COOX kooktoestellen
> Iedereen kan bioboer worden

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze 
Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *