Malsovit Vezelmuesli door je smoothie met een nieuwe blender! (win)

Malsovit vezelmuesli

Malsovit VezelMuesli is puur en eerlijk. Het bevat geen geur-, smaak- of kleurstoffen en geen toegevoegde suiker of zout. Malsovit zit wel boordevol belangrijke voedingsstoffen en gezonde vezels. We willen graag dat iedereen dit weet en daarom kun je kans maken op een handige Philips blender.

Malsovit is een bron van vezelsmalsovit
Uit recente onderzoeken blijkt dat voedingsvezels nog belangrijker zijn voor je gezondheid en afweersysteem dan eerder bekend was. Door dagelijks Malsovit VezelMuesli in je voedingspatroon op te nemen krijg je een belangrijk deel van je portie vezels op een makkelijke, lekkere en natuurlijke manier binnen. Eén portie (50 gram) Malsovit VezelMuesli bevat 9 gram vezels. Dat is veel meer dan in een volkoren boterham (zo’n 2,3 gram vezels) en meer dan in gewone muesli; in 50 gram gewone muesli zit 3 gram vezels. 100 gram Malsovit VezelMuesli bevat minimaal 18 gram vezels, dat is dus maar liefst drie keer zoveel vezels dan standaard muesli.

Like de Facebook-pagina én dit bericht van Malsovit en maak kans op een Philips Blender!

Een gezond gewicht
Malsovit VezelMuesli bestaat voor minstens 40% uit ongeraffineerde langzame koolhydraten, en voor minimaal 18% uit vezels, en zorgt daardoor voor veel stabielere glucosewaarden, voorkomt dus grote schommelingen in de bloedsuikerspiegel. Daardoor is er minder snel behoefte aan nieuwe energie, en dus gunstiger voor het lichaamsgewicht. Met name voor mensen met diabetes is het zeer belangrijk om hun gewicht onder controle te houden en kennen als geen ander het belang van een stabiele bloedglucosespiegel.
Malsovit

Zonder toegevoegde suikers
Malsovit VezelMuesli is een puur product, waaraan geen suiker, zout of vetten zijn toegevoegd en wat bestaat uit haver, gerst, bietvezel, gedroogd fruit en speltzemelen. Eén portie (50 gram) Malsovit VezelMuesli en 200 ml magere yoghurt bevat slechts 221 kcal, waardoor Malsovit VezelMuesli past in een caloriearm dieet.

Win een Philips blenderMalsovit
Op de Facebook pagina van Malsovit Vezelmuesli vind je inspiratie en recepten voor een supergezond ontbijt. Daarnaast maak je nu kans op een mooie Philips blender!
Like de FB-pagina van Malsovit én dit bericht om te laten weten dat je mee doet. En wie weet sta jij binnenkort in de keuken een superlekkere vezelrijke smoothie te maken!

Bestellen
Verkrijgbaar in verpakking van 500 gram bij de drogist en G&W Gezondheidswinkel.
Ook gemakkelijk online te bestellen (6 x 500 gram) via www.malsovit.nl of telefonisch via 06 427 52 052.

 

Meer Malsovit:
>  Getest: Vezelmuesli!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *