Naturalicious® brengt als eerste merk rauwe sappen naar de supermarkt

Primeur voor Albert Heijn en Marqt

Albert Heijn en Marqt gaan vanaf december als eerste de verse rauwe, koudgeperste juices van Naturalicious® voeren. Dit betekent een doorbraak in het schap voor de rauwe sappen. Ondanks de vraag van consumenten, waren supermarkten tot nu toe terughoudend om rauwe sappen te voeren vanwege de beperkte houdbaarheid.

Wat is het verschil?
Hi-Tech health merk Naturalicious heeft exclusief voor de supermarkt een eigen lijn ontwikkeld: de Smart Line. Deze 100% groente en fruitsappen zijn verkrijgbaar in vier frisse smaken, met een hele scherpe introductieprijs van €2.50,-. Alle rauwe juices van Naturalicious zijn langer houdbaar door het gebruik van hogedruk technologie (HPP), koudgeperst en gegarandeerd vrij van kunstmatige toevoegingen.

Wat is het beste sap in het schap?
De grote innovatie van Naturalicious is zonder twijfel de verlengde houdbaarheid van de rauwe juices. Mits goed gekoeld, behouden de juices hun smaak en alle gezonde eigenschappen van groenten en fruit. Dankzij de hoge druk techniek (HPP) die wordt toegepast zijn de rauwe juices minimaal enkele weken houdbaar. Hierdoor zijn de juices het gezonde alternatief voor  gepasteuriseerde sappen en concentraten. Rauwe (= onverhit, geen toevoegingen) koudgeperste juices bevatten verreweg de meeste voedingswaarden.

Superpowers uit de natuur, beschikbaar voor iedereen
De Smart line van Naturalicious is er in vier verrassende smaakcombinaties:

  • The Force: een heerlijke blend van rode biet, wortel, komkommer, appel, acerola, blauwe bes, limoen en gember.
  • Drunk in love: een lichte en stoute zoete combinatie van watermeloen, ananas en limoen.
  • Coco Beach: een heldere en tropische blend van kokoswater, mango en passievrucht.
  • Power Plant: met een groene superfood basis van frisse venkel, boerenkool, spinazie en komkommer.

‘Eindelijk echt eerlijke sappen’
Michel van den Bergh, CEO van Naturalicious®, zegt: “we zijn echt trots dat we als eerste merk worden omarmt door deze premium supermarkten. Ons doel is om de superpowers uit de natuur beschikbaar te maken voor iedereen. Onze sappen zijn langer houdbaar zonder kunstmatige toevoegingen en zonder enig smaakverlies. Met onze grote focus op innovatie gaan we onze reputatie als ‘gamechanger’ binnen de categorie waarmaken.” Over de plannen voor 2017 zegt hij: “we zijn al bezig met grote partners binnen de vending machine industrie over de vraag hoe we de automaten op stations, traffic hubs zoals  vliegvelden en treinstations, scholen kunnen veroveren. Hierover op zeer korte termijn meer. Overal waar rauwe, koudgeperste juices tot voor kort niet welkom waren vanwege de beperkte houdbaarheid, ligt onze markt.”

Over Naturalicious®
Naturalicious®  is ’s werelds eerste Hi-Tech health company. Het bedrijf zet een nieuwe standaard in de F&B-industrie, door gebruik van innovatieve technologieën, waarmee de kwaliteit en houdbaarheid van 100% natuurlijke juices en gezonde snacks wordt verbeterd. Hierdoor kunnen de producten worden aangeboden op plaatsen waar dat eerst niet kon. De producten van Naturalicious dragen bij aan detoxing, extra vitaliteit, als antioxidant en zijn geschikt voor diverse functionele toepassingen. Naturalicious heeft als uitgangspunt dat de natuur superpowers bevat en dat de speciale krachten van groente en fruit niet artificieel zijn na te bootsen. Oftewel, de natuur bevat superpowers. Naturalicious heeft als missie om deze superkrachten voor iedereen beschikbaar te maken. Onlangs opende Naturalicious de eerste Nederlandse brand store in Amsterdam.

 

Neem hier een kijkje op de Website

 

 

Meer informatie over groenten sappen? 

TrueStory Juicery lanceert duurzame, biologische cold-pressed juices

Slowjuice voor een betere gezondheid

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *