Natuurlijke ontkalking door gevitaliseerd water

water-ontharder

Water-Solutions gebruikt 3 krachtige vitalisatiemethodes

Kalkaanslag is voor veel mensen een grote irritatie en voor sommige mensen en bedrijven zelfs een groot probleem. Om dit te voorkomen wordt vaak gebruik gemaakt van systemen die zout of hars verbruiken. Bij deze systemen dient de werkzame stof periodiek vervangen te worden en wordt er gebruik gemaakt van technieken die de moleculaire structuur van het water verstoren. Dit betekent niet alleen terugkerende kosten, ook de natuurlijke eigenschappen van het water raken verloren!

water-ontkalking

Vergelijking Calciet Aragoniet

Van oorsprong is water heel goed in staat om de bekende kalkafzettingen te voorkomen. Kalk of Calcium kan in de natuur in verschillende kristallijne vormen aannemen. De vorm van Calcium die kalkaanslag veroorzaakt is Calciet. Wanneer we water terug brengen naar haar natuurlijke oorsprong, gebeurt er iets bijzonders; Het voor onze leidingen en apparaten zo schadelijke Calciet wordt omgevormd naar het onschadelijke Aragoniet.Dit is ook Calcium, alleen heeft het een andere kristallijne structuur. Doordat Aragoniet uit veel kleinere en scherpere kristallen bestaat, blijft het niet plakken in leidingen en apparaten.

Wanneer water onze huizen binnen komt is de oorspronkelijke structuur al ernstig verstoord. Om water weer haar natuurlijke eigenschappen terug te geven wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken. Hierbij worden processen nagebootst waarmee water in de natuur in aanraking komt. Dit wordt ook wel het “vitaliseren” van water genoemd. Werveling, magnetisme en informatieoverdracht zijn de meest gebruikte methodes voor het vitaliseren van water. Vitaal water zet niet alleen Calciet om naar Aragoniet, het ruimt ook bestaande kalkaanslag en andere afzettingen op.

Water-ontkalken

Structuur H2O-moleculen


Besparingen én je planten groeien 

Naast de positieve effecten die vitaal water heeft op het Calciummolecuul, blijkt dat water nog veel meer voordelige eigenschappen heeft voor de mens en het milieu. Zo gaan planten er beter van groeien en bloeien ze vaker, kan men minstens 50% besparen op het gebruik van schoonmaak- en wasmiddelen en wordt de levensduur van apparaten die met water werken enorm verlengd. Ook smaakt dit vitale water veel zachter, lekkerder en kan het beter worden opgenomen door ons lichaam.

Krachtig vitaliseren met EWO
De door Water Solutions gebruikte EWO technologie combineert drie krachtige vitalisatiemethodes om water terug te brengen naar haar oorspronkelijke structuur. Het water stroomt hierbij door een zwak magnetisch veld, wordt sterk gewerveld en komt in aanraking met positieve frequenties. Hierdoor kunt u bij het gebruik van een EWO-vitalisator genieten van water zoals de natuur het bedoeld heeft. De omzetting van Calciet naar Aragoniet en de vermindering van kalkaanslag met behulp van de EWO vitalisatietechnologie is onderzocht aan de Universiteit van Bologna in Italië*.

■ De samenstelling van het water wordt niet veranderd
■ Belangrijke mineralen en sporenelementen blijven aanwezig
■ Bestaande kalkaanslag wordt verwijderd en nieuwe voorkomen
■ Duurzame en natuurlijke methode – geen chemische middelen of elektriciteit.
■ Geen onderhouds- en terugkerende kosten.

Logo Watersolutions HRVoor meer informatie: www.water-solutions.nl  |  info@water-solutions.nl
| T: 06 12728070 | Nieuwstraat 44, 2771 XC  Boskoop

* Effectiveness of the EWO device in preventing limestone deposition on domestic water pipes attributable to the predominant crystallization of aragonite relative to calcite (Lelli et. Al. – Universiteit van Bologna).

Lees ook:
> Gebruik het water thuis om energie te sparen

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *