Perziken voor het slapengaan

Sluit de dag af met Celestial Seasonings

De Betere Wereld volgt de ontwikkelingen op het gebied van nieuwe natuurlijke producten op de voet. Deze week test onze redacteur Sleepytime perzikthee van Celestial Seasonings.
Tekst Lindy Bontenbal

Celestial Seasonings is een merk dat ik al jaren ken en wat ik alleen vanwege de verpakking al aan zou schaffen. Want van die gezellige plaatjes op de doosjes wordt ik altijd erg blij. Celestial Seasonings heeft een uitstraling die doet denken aan gezellige avonden bij de open haard, met een wollen deken om je heen, een thee die een gevoel van knusheid oproept. Op ieder doosje staat ook een verhaaltje voor het slapengaan. Wat zou je nog meer kunnen wensen? Erg leuk dus om deze keer een nieuw product van een favoriet merk te mogen testen.

Direct trade
Alle thee van het Amerikaanse merk Celestial Seasonings is caffeїnevrij en de ingredienten worden via direct trade ingekocht. De zakjes zijn gemaakt van natuurlijke vezels en door het ontbreken van touwtjes aan de theezakjes, wordt het milieu gespaard. De doosjes worden ook nog eens gemaakt van gerecycled papier. Een thee die je dus met een gerust hart kunt drinken. Toen ik het pakje openmaakte en aan de zakjes rook, kwam een heerlijke perzikgeur mij tegemoet. En eenmaal in de mok proefde ik een lekkere thee met een smaak die niet te zoet of te sterk is maar gewoon precies goed.

Perziken voor het slapengaan

Caroteen
Naast perzik bestaat het mengsel uit onder andere kamille, citroengras en oranjebloesem. Perzik bevat bovendien caroteen, anti-oxidanten en vitamine A en dat is mooi meegenomen. Als perzik niet helemaal jouw ding is, dan kun je bij Celestial Seasonings ook terecht voor andere smaken, zoals Wild Berry of Tension Tamer bijvoorbeeld.

Testoordeel
Een heerlijke thee in een prachtige verpakking. Vanwege de mooie uitstraling ook een uitstekend kerstcadeau, ook om op te sturen bijvoorbeeld want het is een lichtgewicht product. De smaak is mooi in balans en de duurzame werkwijze van het merk is inspirerend.

Lees ook: Groene thee voor een mooie winterdag

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *