PROEF NOU WAT!

Zet Yellow Chips nu al de trend voor 2019 met nieuwe GoPure-varianten?

Dachten we misschien wel alles al te hebben geproefd en geprobeerd, komen de chipsbedenkers van Yellow Chips met opnieuw twee sensationele innovaties. GoPure Fruits & Veggies met dragon én gedroogde sinaasappel. En GoPure‘classic’ aardappelchips met de friszoetzure smaak vanhibiscus. Zowaar een spectaculair begin van de nieuwe lente!

Sinaasappel met dragon

Voor de nieuwe GroPure Fruits & Veggies kozen de chipsmakers uit Emmeloord voor een hoofdrol van de sinaasappel: in kleine, gedroogde partjes vormen ze een ideale mix met crispy gebakken biet en wortel. Afgemaakt met de zachtfrisse smaak van dragonkruid – als ode aan de wereldvermaarde Franse keuken.

Unieke smaakbeleving

Citrusvruchten gelden al jaren als ‘klassiekers’ onder culinaire kenners. Maar verwerkt in chips, en ook nog in combinatie met dragon, biedt de GoPure-variant een nieuwe, ongekende smaakbeleving. Met deze jonge telg telt de Fruits & Veggies- lijn van Yellow Chips nu drie varianten: de nieuwe GoPure Fruits & Veggies carrot, beetroot & orange chips with tarragon en de bestaande Apple, beetroot & parsnip chips, sea salt en Apple, beetroot & parsnip chips, cinnamon & star anise.

Flower Power

Ook de ‘classic’ aardappelchips van GoPure kreeg een nieuwe invulling: krokant gebakken aardappelchips met de zomerse, zoetzure smaak van de Hibiscusplant. Perfect voor wie nieuwe tonen van zoetzuur zoekt, als opwindende variatie op bijvoorbeeld de beroemde salt & vinegar smaak. Het bloemige aroma van de Hibiscus combineert ‘hout’ met een subtiele en delicaat fruitige ondertoon. Een subtiele verwijzing naar vers gesneden muntblaadjes.

Hibiscus in opkomst

Momenteel is de – smaak van – Hibiscus een gewilde toevoeging in dranken. Van bronwater tot thee. Maar de fijne smaak ervan wordt ook al ervaren in de Mexicaanse keuken, zoals bij de bereiding van hartige enchiladas. Niet zo gek dat Yellow Chips zijn rijke assortiment vergroot met de specifieke smaak van deze roze bloem. De tijd is er rijp voor. En de consument óók.

Prikkel de nieuwgierigheid

Gaan ‘de bloem’ en ‘de sinaasappel’ van GoPure de boeken inals dé chipstrends van 2019? Dat zou zo maar eens kunnen. De culinaire wereld is onverminderd positief over het loslaten van traditionele grenzen. Zelfs la cuisine française, die toch te boek staat als traditioneel, doet mee: smaken in de ene keuken ofproductgroep ‘leen’ je voor je eigen recepten. Zo zien welavendel opduiken in onze latte en de vlierbloesem in cocktails en mineraalwaters met bubbels. Andere vinden hun weg naar koekjes, chocolade en ijs. De GoPure innovaties passen naadloos in dit smakelijke rijtje thuis. GoPure prikkelt de nieuwsgierigheid en nieuwe smaakbeleving van de consument.

Trendsetten in het bloed

Yellow Chips is de bedenker en producent van (h)eerlijke biologische chips. Yellow Chips koppelt ondernemerschap aan een creatieve benadering van chips waarbij nieuwe grenzen worden verkend. Alles 100% biologisch. Ook de ingrediënten van deze nieuwe GoPure Fruits & Veggies carrot, beetroot & orange chips with tarragon en GoPure classic potato chips hibiscus zijn puur natuur. Daarmee maakt Yellow Chips haar GoPure-claim opnieuw waar: straight from the land.

Lees ook:

> Recept: Groentechips

BOTMA & van BENNEKOM, natuurlijke en verzorgende producten van biologische ingrediënten.

GoPure organic Fruits & Veggies, dé perfecte zomer snack!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *