Recept: Lekkere Pad-Thai voor twee personen

Snel en lekker in de Thaise keuken!

Heb jij al een idee voor wat je wilt gaan eten? Wij wel en wij delen dit graag met jou! Onoffspices heeft namelijk een super lekker recept voor Pad Thai. Het wereldberoemde Thaise gerecht dat ook nog is gezond is!

Voorbereidingstijd: 10 minuten 
Bereidingstijd: 10 minuten
Aantal personen: 2 onoff spices

Ingrediënten:

  • 1 theel arrowroot (bindmiddel)
  • 3 eetl sojasaus
  • 250 g kippendij in stukjes gesneden
  • 300 g sobanoedels
  • 1 eetl plantaardige olie
  • 4 tenen knoflook, fijngehakt
  • 1 rode peper, fijngehakt
  • 200 g taugé
  • 1 flesje Thaise noedel woksaus pad thai (onoff spices!)
  • 2 lente-uien, in dunne ringetjes
  • handje koriander, grof gehakt
  • handje cashewnoten, gehakt
  • 1 limoen, in partjes

 

Bereiding:

1. Meng de arrowroot (bindmiddel) door de sojasaus en giet dit in een platte schaal over de stukjes kip. Meng dit goed en laat de stukjes kip 10 minuten marineren.
2. Week de noedels kort in heet water tot ze net beetgaar zijn. Giet af en spoel af met koud water.
3. Verhit de olie in een wok en roerbak de knoflook en rode peper 1 minuut, tot de geuren goed vrijkomen. Doe de gemarineerde kip erbij en wok op hoog vuur gaar. Laat de taugé en noedels 30 seconden meebakken. Schep de saus erdoor en warm alles nog even goed door.
4. Serveer de pad thai op een grote schaal of in kommetjes. Strooi de lente-ui, koriander en cashewnoten erover en leg er wat partjes limoen bij.

Koop het recept bij Ecomarkt

Wil jij het recept meteen proberen? Koop hier dan de producten bij Ecomarkt en profiteer gelijk van een fijne aanbieding. U hoeft alleen nog de verse producten apart te halen.

Trek in nog meer lekkere recepten? Ga dan naar Onoffspices!

Meer inspiratie voor je maaltijd?
Recept: Thaise Khao Soi soep, met kip
St. Hendrick: eerlijk vlees
Anne Travel Foodie: Zoete aardappel-falafel (recept + video)

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.