Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks

Recepturen van de fruitsmaken Aranciata, Limonta, Aranciata vernieuwd en biologisch

San Pellegrino, het wereldberoemde Italiaanse merk dat vooral bekend staan om haar water, heeft de naam van haar fruit- en frisdanken portfolio gewijzigd van Sanpellegrino Fruit Beverages naar Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks. Alle soorten fruit- en frisdankjes van Sanpellegrino gaan vanaf nu onder deze merknaam door het leven. 

De recepturen van de fruitsmaken Aranciata, Limonata en Aranciata Rossa zijn vernieuwd en zijn hierdoor een biologische frisdrank geworden. Daarnaast komt er een tweede tonic variant, namelijk de Tonica Oak, met eikenhout extract. Tot slot introduceert Sanpellegrino haar eigen Ginger Beer.

Ook hebben de oude vertrouwde flesjes plaats gemaakt voor een volledig nieuw uiterlijk: iets slanker en hoger, met een duidelijke Sanpellegrino uitstraling. In het glas zal een reliëf komen van de ster en de tekst ‘Sanpellegrino’. Hierdoor krijgen de Italian Sparkling Drinks (ISD’s) een meer premium uitstraling.

Met deze vernieuwde producten wil San Pellegrino beter inspelen op de behoefte van de huidige consument en op meerdere drinkmomenten in kunnen spelen.

In verband met de omvang van de wereldwijde introductie van de nieuwe productlijn, komen de smaken gefaseerd binnen op de Nederlandse markt.

         

 Lees ook:

Droogovens: Goedkoopste manier om groente en fruit te bewaren!

De 7 beste tips waarmee afvallen wel lukt!

Minder verspilling met kleinere groente

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.