Suiker naar Zero, maar de smaak is Hero

Provamel zonder suiker, kijk en lees mee hoe lekker en leuk het is...

(advertorial)

Een nieuw jaar, nieuwe producten. In 2015 lanceert Provamel 2 nieuwe plantaardige variaties op yoghurt en 3 nieuwe Drinks. Proef de eerste biologische, plantaardige variaties op yoghurt op basis van heerlijke amandelen of kokosnoot. Soja-Amandel combineert de lekker subtiele smaak van bio amandelen met het smeuïge van bio soja. Soja-Kokosnoot brengt de verfrissende, exotische smaak van biologische kokosnoot samen met al het goede van bio soja. En het heerlijkste nieuws? Deze producten bevatten dus geen suiker.

smaakHeroinspiratie

Ontdek ook de fluweelzachte biologische Cashew Drink. Met een drupje zoete agavesiroop maakt hij je ontbijtgranen lekker exotisch. Of serveer warm én koud als tussendoortje.

Op zoek naar een verfrissende oppepper? Dan is de Rijst-Kokos-Ananas Drink een frisse smaakbom recht in de roos. Een unieke combinatie met het lekkerste uit de tropen. Zonder toegevoegde suikers voor een maximale verfrissing.

crumbleijs

En niet te vergeten: onze Kokos-Amandel Drink. Zonovergoten kokos in harmonie met de subtiele amandeltoets. Licht gezoet met agavesiroop. En natuurlijk 100% BIO. In welke uitvoering ga jij ervan genieten? Puur solo of in duet met je ontbijtgranen?

Voor meer info, surf naar onze nieuwe website www.provamel.com

Lees meer
> Interview met Provamel
Bio pagina + eten bij de kas

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *