Een hoge snelheidblender

Deze krachtige blender is  er voor je smoothie, soep, en je kunt er zelfs amandelmelk mee te maken. En ja.., je kunt ‘m winnen! 

Gezond oud worden en slank blijven: in California waar de eerste superblenders werden geïntroduceerd is het nu een rage om op deze manier gezonder oud te worden en om gezond af te slanken. De meeste mensen ervaren een toename aan energie, welzijn, een betere spijsvertering en een betere nachtrust.

Multifunctioneel
Men kan met de MontAna Mark 1 echter nog meer maken dan alleen smoothies. Er zijn 6 voorgeprogrammeerde functies in te stellen door eenvoudig op de desbetreffende knop te drukken.Deze functies zijn:

1 ) Groenten, 2) Soja melk, 3) Saus, 4) Smoothie, 5) Bisque/ Soep en 6) Noten.Mark 1 zwart

Het grote voordeel is dat u alle ingrediënten tegelijk in de blender kan doen en u heeft in een handomdraai een gezonde soep of een gezonde voeding voor de baby. De programma’s zijn zo ontwikkeld dat de ingrediënten snel, optimaal en egaal tot het gewenste eindproduct verwerkt worden. Zonder vastlopen, voedselophopingen aan de wand etcetera.
Een ander groot voordeel is dat harde kernen van bijvoorbeeld ananassen zelfs mee verwerkt kunnen worden in de smoothie. En juist die kernen bevatten zeer gezonde voedingstoffen. In het geval van de ananas gaat het om de stof Bromeline waarvan wordt beweert dat deze stof de spijsvertering bevordert en infecties remt.

Uniek aan deze blender is dat je bijvoorbeeld in 8 minuten een hete groentesoep kan bereiden.

Lange levensduur
Hoge snelheidblenders gaan lang mee, soms levenslang.
Ze vallen onder de categorie professioneel keukengerei.
De blendertijd met de Mark 1 is veel korter dan bij gewone blenders.
Ook het reinigen gaat supersnel.

Mail & Win
Wil jij kans maken op de hogesnelheidblenger?
Like de Facebook-pagina van Montana Lelystad en vul hieronder je adresgegevens en motivatie in, dan maak je kans! En kijk ook eens op de website!

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

 Er valt nog meer moois te winnen:
> Win de natuurlijke verzorging van Himalaya Herbals voor een geïrriteerde huid
> Mooie en stevigere borsten zonder cosmetische ingreep (Win!)

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *