Natuurlijke verzorging van Himalaya Herbals voor een geïrriteerde huid

geïrriteerde huid

Met een schone en zuivere huid het voorjaar in

Alle verzorgingsproducten van het merk Himalaya Herbals bevatten Ayurvedische kruiden uit het Himalaya gebied die elk een natuurlijke en krachtige werking hebben. Het resultaat is een rijk assortiment dat je verzorgt van top tot teen, van binnen en van buiten.

Binnen het assortiment vind je bijvoorbeeld producten met het Neem kruid. Dit kruid wordt in India al eeuwenlang toegepast. Het Neem kruid wordt vooral gebruikt voor het ontgiften en zuiveren van de huid vanwege de antibacteriële werking. Het kalmeert de aangedane en geïrriteerde huid vanwege de verkoelende geïrriteerde huideigenschap en helpt bij de behandeling van o.a. acne en voorkomt de terugkeer van puistjes.

Himalaya Herbals heeft in het assortiment gezichtsreinigers, scrubs, maskers en zelfs tandpasta’s met het Neem kruid (die smaken overigens erg lekker). Probeer een van de Himalaya Neem producten en ervaar het zelf!

Wat is Neem kruid?
Het Neem kruid is afkomstig van de Indiase Neemboom. In India staat deze boom bekend als “De Goddelijke Boom”. Neem wordt in India al eeuwenlang toegepast in de dagelijkse hygiëne en de Ayurvedische geneeskunst. De zaden, bladeren en het schors van deze boom wordt al heel lang gebruikt voor het ontgiften en zuiveren van de huid. Het Neem kruid heeft een antibacteriële werking en doodt de bacteriën die huidproblemen zoals acne kunnen veroorzaken. Het kalmeert de aangedane en geïrriteerde huid vanwege zijn verkoelende eigenschap en helpt bij de behandeling van o.a. acne, maar voorkomt ook de terugkeer van acne en puistjes.geïrriteerde huid

Mail&Win
Wil jij kans maken op een van de 15 maskers t.w.v. €5.99?
Like de Facebook-pagina van Himalaya Herbals en vul hieronder je adresgegevens en motivatie in, dan maak je kans! En kijk ook eens op www.himalayaproducten.nl!

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Er valt nog meer moois te winnen

> Mooie en stevigere borsten zonder cosmetische ingreep
> Dit is wat elke bewuste vrouw zou moeten weten

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *