Verkoop en koop je vintage merkkleding eenvoudig met VintyWomen

Nieuwe website: lief voor portemonnee, overvolle kledingkast én milieu

Zoek jij ook nog steeds naar een manier om tweedehands merkkleding eenvoudig en veilig te kopen of verkopen? Dan is er vanaf nu een oplossing.

Vandaag lanceert het succesvolle concept VintyKids haar grote zus: VintyWomen. Een fullservice online platform in vintage fashion waar je zo goed als nieuwe merkkleding kunt aanschaffen voor een fractie van de adviesprijs. Heb je juist liever een lege kledingkast, maar geen zin om eindeloos foto’s te maken en met mensen te mailen? Geen probleem, bij VintyWomen kan je jouw oude merkkleding – kosteloos – inzenden. VintyWomen doet de rest: controleren, selecteren, vakkundig fotograferen, prijzen en verpakken. Jij krijgt 50% tot 90% van de opbrengst, in shoptegoed of direct gestort op je bankrekening. Kleding een tweede leven geven was nog nooit zo makkelijk.

Innovatie en topkwaliteit tweedehands
Online je kleding verkopen is niet nieuw, dit gebeurt al jaren via sites als Marktplaats of Speurders. VintyWomen introduceert nu een baanbrekend concept waarbij alle handelingen uit handen worden genomen. Zo hoeft de verkoper zelf geen foto’s te maken, onderhandelingen aan te gaan of onbekenden in huis te ontvangen. Daarnaast hoeft de koper zich geen zorgen te maken over de risico’s van het kopen via een open platform. VintyWomen zorgt voor eerste klas tweedehands kleding: dat wil zeggen dat alleen de betere kledingmerken in een goede staat worden aangeboden in de shop. De kleding is gegarandeerd vlekkeloos schoon, intact en soms zelfs nieuw met het label er nog aan. Door de allernieuwste fototechniek* kan elk draadje van het kledingstuk tot in detail, en zelfs in pasvorm worden bekeken. Bij VintyWomen wordt alles met zorg gecontroleerd en vanuit de site zelf aangeboden. Zo wordt via VintyWomen kleding van populaire merken als Isabel Marant, Miu Miu of Acne bereikbaar voor iedereen.

1488071_499300160185982_2099479865_n

Hoe werkt het?
Het enige dat verkopers moeten doen, is via www.VintyWomen.com de gratis VintyWomen tas bestellen, vullen met schone kleding, bijgevoegde kaart invullen met de kledingstukken en deze kosteloos naar het antwoordnummer van VintyWomen in Haarlem sturen. Een team van professionele stylistes doet een strenge kwaliteitscontrole op de ingezonden kleding en neemt ook alle aanverwante zaken uit handen: fotografie, prijzen, verpakken, opslaan, verzending naar de nieuwe koper en de financiële afhandeling. De verkoper krijgt 50% tot 90% van de verkoopprijs, te gebruiken als shoptegoed op de site of gestort op een bankrekening.

Beter voor je portemonnee en voor de wereld
Door het kopen of verkopen van tweedehandskleding bespaar je niet alleen in je portemonnee, maar bespaar je ook het milieu. Zo zorg je voor minder kledingafval, minder CO2 uitstoot en minder gebruik van water en verfstoffen. VintyWomen hecht veel waarde aan duurzaamheid, niet alleen door het faciliteren van de diensten. Alle materialen die het bedrijf gebruikt zijn recyclebaar en worden indien mogelijk meerdere malen gebruikt. Het streven van VintyWomen is dat tweedehands voor steeds meer mensen eerste keus wordt.

Over VintyKids & VintyWomen
Vintykids is een platform voor het kopen en verkopen van tweedehands kinderkleding, opgericht in 2012 en gevestigd in Haarlem. Sinds vandaag is, na een succesvol jaar VintyKids, ook VintyWomen online. Doelstelling van beide bedrijven is om leuke en goede merkkleding een tweede leven te geven. Klanten kunnen via de site www.vintykids.com of www.vintywomen.com hun tweedehands merkkleding kopen en verkopen. Speerpunten daarbij zijn kwaliteit, voordeel, gemak en duurzaamheid. Kopers kunnen kwalitatieve tweedehands merkkleding aanschaffen voor een fractie van de adviesprijs. Verkopers kunnen snel en makkelijk hun kleding verkopen door deze in een voorgefrankeerde zak op te sturen naar VintyKids of VintyWomen; na verkoop krijgen zij 50% tot 90% van de verkoopprijs.

*Styleshoots, een geavanceerd fotosysteem dat in hoog tempo goede kwaliteitsfoto’s kan maken van kleding zonder achtergrond, zowel liggend als op een mannequin.

Lees ook:
> Vintykids.com: biedt duurzame uitkomst in crisistijd

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *