Bespaarbazaar: Uw specialist op het gebied van zonnepanelen en energiebesparing

www.bespaarbazaar.nl

Uw webshop om geld en energie te besparen.

Over ons

Bespaarbazaar is uw specialist op het gebied van zonnepanelen en energiebesparing. Energie besparen, duurzaam opwekken en efficiënt verbruiken!

Lees ook: Het leveren van slimme, energiebesparende producten

Bespaarbazaar helpt elke Nederlander:

  • energieverspilling te voorkomen,
  • efficiënt om te gaan met energie,
  • zelf duurzame energie op te wekken.

Bespaarbazaar is een bron van kennis en inspiratie voor consumenten die zelf duurzame energie willen opwekken of energie willen besparen. Op deze website vindt u honderden producten die hieraan bijdragen, en tevens duizenden productbeoordelingen van klanten die hun ervaringen met u delen.

Onze producten

Zonnepanelen

Bespaarbzaar is sinds 2007 specialist in energiebesparende producten waaronder zonnepanelen. Vele klanten door heel Nederland kozen al voor de sterke punten van Bespaarbazaar: prijs- kwaliteit, kennis en service!

  • Beste prijs- kwaliteit verhouding

Door onze werkwijze kunnen wij bekende A-Merken altijd tegen een goede prijs leveren. Wij geloven niet in collectieve inkoopacties en grote kortingen. Wij geven altijd onze beste prijs, aan iedereen.

  • Technische kennis en goede adviezen

Met een degelijke technische achtergrond en 10 jaar solar- ervaring kunt u rekenen op goede adviezen. Wij beschikken over alle hulpmiddelen om uw situatie goed in kaart te brengen.

  • Servicegerichte houding

Al sinds de start van ons bedrijf stellen wij een tevreden klant boven alles. Niet voor niets werd onze webwinkel Bespaarbazaar.nl 3 jaar op rij verkozen tot beste webwinkel van Nederland op de Nationale Thuiswinkel Awards. Op onze website vindt u veel referenties van onze klanten.

Energiebesparende producten

Energie die u niet verbruikt, hoeft u ook niet op te wekken. Daarom leveren wij inmiddels meer dan 1.000 slimme, energiebesparende producten.

Onder een slim bespaarproduct verstaan wij een betaalbaar product waarmee u veel energie en kosten kunt besparen, zonder daarbij in te leveren op comfort. Onze producten verdient u doorgaans binnen een jaar terug.

Wij vinden het ook belangrijk dat:

  • Een product op een eerlijke manier geproduceerd is met respect voor Mens en Milieu.
  • Rekening is gehouden met de herbruikbaarheid na einde levensduur.
  • Het product op milieuvriendelijke wijze verpakt is.

Op gebied van duurzaamheid proberen we onze eigen bedrijfsprocessen continu te verbeteren zodat de belasting op het milieu minimaal blijft. Onze pakketten worden bijvoorbeeld CO2 neutraal verzonden door PostNL.

Zakelijke producten
Webshopproducten met uw bedrijfslogo

Wij hebben ruime ervaring met het leveren van grotere aantallen, zoals een relatiegeschenk met bedrukking, of volledig in de huisstijl van de klant. Neem contact met ons op, of gebruik de offerteknop op de productpagina’s om een offerte aan te vragen.

Energieboxen en cadeaubonnen

Wilt u uw relatie zelf laten kiezen? Op Bespaarbazaar.nl vindt uw relatie ons zorgvuldig samengestelde assortiment energiebesparende en duurzame producten. Een fraaie cadeaubon met uw persoonlijke boodschap wordt eenvoudig verzilverd met een unieke code.

Lees meer:
De groenste stroomleveranciers
Rij bewust en check je auto accu

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *