“Ik wil zonne-energie zonder gedoe”

Gebruikers van zonnepanelen van Vrijopnaam delen hun ervaringen!

In onze vorige artikelen over Vrijopnaam, zoals het interview, lieten we vooral de initiatiefnemers aan het woord en stellen we slimme vragen… Nu is het de beurt aan de gebruikers zelf. Waarom zijn ze overgestapt? Liep wel allemaal lekker vlotjes? En wat hebben zij zoal aan hun vrienden verteld erover? 

Joke uit Zeist begint: “Ik ben overgestapt naar Vrijopnaam omdat ik wel zonnepanelen wilde, maar ons dak daarvrijopnaam niet erg geschikt voor was. Ook het idee van “eigen” panelen in een coöperatie, sprak me aan. Verder niet onbelangrijk: als ik meer stroom nodig heb, is die aantrekkelijk geprijsd én duurzaam.” Op de vraag wat je een vriend vertelt, antwoord Joke: “Vrienden en collega’s krijgen van mij te horen dat ik flink wat nagerekend en bekeken heb en dat ik denk dat ik er in geen geval slechter van zal worden; op de bank levert het geld in ieder geval minder op. Daarbij vind ik het leuk om op de app te zien wat mijn panelen voor me doen. Het idee dat ik op de fiets kan springen en langs “mijn” panelen kan gaan vind ik ook grappig.”

Claim je eigen stukje zon!
Stap voor 1 februari over en
ontvang 2 gratis panelen-op-naam.
Vul hier het formulier in en krijg een
vrijblijvend aanbod op maat! 

Jaap uit Groningen vult aan: “Ik ben overgestapt naar Vrijopnaam omdat ik zonne-energie zonder gedoe wil. Geen gedoe met panelen uitzoeken en monteren, maar direct profiteren! Tegen mijn vrienden vertel ik voornamelijk de goede deal: gegarandeerde opbrengst, geen risico en geen geklus op het dak en niet te vergeten: ik heb nu 17 panelen, die passen nooit op mijn dak!”

Tot slot Dennis uit Alkmaar aan het woord: “Prachtige manier om wel zonne-energie op te wekken en niet die lelijke panelen op je dak te moeten plaatsen. Bovendien zijn de kosten laag.”

Hier lees je alles over de actie, en hieronder nog meer inspiratie over jouw bijdrage aan duurzame energie:

> Interview met vrijopnaam: zelf zonne-energie opwekken
> Blog: zon kan wel in Nederland

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *