Mail & Win: een sociale lening van Lendahand met 3% rente

Lendahand levert sociaal én financieel rendement!

Via crowdfunding leningen verstrekken aan kleine, succesvolle ondernemingen in opkomende landen? Tegenwoordig een fluitje van een cent. Zo is het mogelijk bij te dragen aan meer werkgelegenheid in ontwikkelingslanden én 3% rente te ontvangen op de verstrekte lening. En dat is momenteel ruim 2x zoveel rente als op de vrij opneembare spaarrekening.

Het midden- en kleinbedrijf in ontwikkelingslanden loopt tegen structurele problemen op bij de inanciering van hun groeiplannen. Terwijl het juist de middelgrote bedrijvigheid is die een belangrijke en duurzame bijdrage levert aan werkgelegenheid en daarmee aan de verbetering van leefomstandigheden. Lendahand is opgericht om deze ondernemers op een efficiënte wijze te voorzien van eerlijke leningen tegen een gezond rendement voor de verschaffer. En dat werkt!

lendahand

Zelf ondernemer selecteren
Wat Lendahand extra leuk maakt, is dat het mogelijk is zelf een ondernemer te kiezen op www.lendahand.com. Een bedrag uitlenen kan al vanaf 50 euro. De uitlener wordt vervolgens via Lendahand gewoon op tijd met rente terugbetaald door de lokale partner die zich voor het risico garant heeft gesteld.

Mail&Win
Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

www.lendahand.com

Lees ook:
> Al 100.000 euro geïnvesteerd via Lendahand in bedrijven opkomende landen
> Lendahand levert sociaal én financieel rendament 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *