WeHelpen.nl wint jury- én publieksprijs ComeTogether

We delen graag deze ingezonden mededeling...

Wij zijn enorm trots en vereerd dat het verhaal over de beweging van WeHelpen afgelopen week zowel de publieksprijs als de juryprijs van ComeTogether won. Een enorme waardering en stimulans voor alle mensen die zich dagelijks met hart en ziel inzetten om de beweging naar een wederkerige samenleving vorm te geven!

Vorige week vond in Amsterdam de finale van ComeTogether plaats. Een samenwerking tussen Actiz, PGGM en Microsoft waarin ze op zoek gingen naar de beste ideeën voor innovaties in de zorg.

Het podium bood plaats aan 10 prachtige ideeën van, met name, jonge en enthousiaste mensen die vanuit persoonlijke motivaties en ervaringen techniek hebben omarmd om de samenleving een stukje mooier te maken.

Unaniem
De juryleden, bestaande uit deskundigen en de initiatiefnemers van ‘Come Together’, kozen unaniem voor WeHelpen. Hans Bos, Microsoft Nederland en juryvoorzitter: “Door bezuinigingen en veranderingen in de samenleving is de verwachting dat mensen vaker een beroep moeten doen op hun eigen omgeving voor zorg en ondersteuning. De rol van technologie in ons dagelijks leven speekt hierbij een steeds grotere rol. De 121 aanmeldingen en 10 steengoede finalisten laten dit ook zien. Zij tonen hoe groot de wil is om tot innovaties in de zorg te komen. De beweging die winnaar Coen van de Steeg inzet met WeHelpen is een inspirerend voorbeeld hoe technologie de kwaliteit van zorg verhoogt.”

Door het winnen van deze prijs is Coen uitgenodigd als spreker voor TEDxBinnenhof op 31 maart 2014. WeHelpen is een ‘idea worth spreading’ dat we nu mogen delen met de rest van de wereld!

wehelpen

Onze dank!
Gaat op de eerste plaats uit naar jullie, de gebruikers en ambassadeurs van WeHelpen! Verder danken wij alle mensen die ons een warm hart toedragen, dagelijks hun steun betuigen of in alle delen van het land met ons samenwerken om WeHelpen vanzelfsprekend te maken!

Samen maken we de beweging sterk en geven we iedereen in Nederland de mogelijkheid om hulp te vragen, hulp aan te bieden en hulp te delen. Maar vooral, het gevoel dat je ertoe doet en zelf kunt bijdragen.
Niet omdat we moeten participeren… maar omdat we willen participeren!

Maaike Schnabel
Gertjan van Rossum
Coen van de Steeg

www.cometogether.nu 
www.wehelpen.n

Lees ook:
>  Oranje Fonds test crowdfunding 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *