Aanbieding: Magnesium-olie van Improve Your Health

 

Magnesium wordt ook wel het anti-stress-mineraal genoemd. Het vermindert namelijk stressreacties en werkt als een actief schild tegen stress. Bovendien verhoogt het je weerstand en heeft het een kalmerende werking. Na een stevige workout helpt magnesium ook bij snel herstel!

Alleen dit weekend magnesium-olie in de aanbieding bij www.improveyourhealth.eu

Volgens het Voedingscentrum komt een magnesiumtekort niet snel voor, omdat magnesium in veel voedingsmiddelen zit, met name in vezelrijke voeding, zoals volkoren granen, peulvruchten, groenten, zaden en noten, koffie, cacao, (Keltisch) zeezout en mineraalwater. Maar door stress, alcohol en bijvoorbeeld medicijnengebruik scheidt je ook veel magnesium uit; bovendien: wie eet er nou zo gezond als het zou moeten – ook het RIVM geeft aan dat zo’n kwart tot eenderde van volwassenen structureel te weinig magnesium binnenkrijgt.

magnesium olie voor soepele spieren

Magnesium-tekort testen

Om het waarschijnlijke tekort te testen, is een bloedtest lang niet voldoende. Verreweg de grootste hoeveelheid magnesium zit in je lichaamscellen en niet in je bloed. Denk aan een combi van het testen van je bloed en urine bijvoorbeeld, maar je huisarts kan je natuurlijk verder helpen hiermee.

Magnesium-olie gebruiken

Je kunt magnesium slikken, maar dan is er kans op eventuele bijwerkingen – dat hangt natuurlijk van je lijf en jouw spijsvertering af. Dus daarom gebruik je magnesiumolie, zodat het via de huid opgenomen kan worden.
Probeer het ’s een tijdje: magnesiumolie is nú in de aanbieding!

Meer lezen over magnesium?

  1. De kracht van magnesium
  2. Supplementen voor de bloeddruk

 

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte.
Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *