Dr. Hauschka Deodorants: een gerust ♥ – langdurige frisheid

dr_hauschka_deodorant

Veilig voor je gezondheid

Dr. Hauschka lanceert in april twee nieuwe deodorants: Rozen en Salie Mint. Welke Dr. Hauschka Deodorant je ook kiest; je voelt je altijd fris en beschermd. Bovendien kun je ze met een gerust hart gebruiken; tests hebben aangetoond dat de huid de deo’s zeer goed verdraagt en het langdurig werkt.

Bij Dr. Hauschka gebruiken we bewust geen aluminiumzouten. De alcoholarme rollers zijn geschikt voor de normale tot gevoelige huid, prikken niet als ze rechtstreeks na het scheren worden opgebracht en maken geen vlekken op kleding.

Zonder aluminiumzouten
De veiligheid van aluminium in deodorants voor je gezondheid wordt de laatste jaren steeds meer in twijfel getrokken. Aluminiumzouten onderdrukken het natuurlijke transpiratieproces. Terwijl dit proces veel voordelen heeft voor het lichaam; het regelt de lichaamstemperatuur, het verwijdert afvalstoffen en beschermt je huid met een zuurmantel tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De Dr. Hauschka Deodorants bevatten geen aluminiumzouten en zijn dus veilig voor je gezondheid. Bovendien voel je je je fris en beschermd in iedere situatie. De vernieuwde formule, op basis van heilzame planten en etherische oliën, remt op milde wijze de groei van bacteriën en bedekt transpiratiegeuren effectief.

Deodorant het meest verkocht in de categorie lichaamsverzorging
Deodorant is wereldwijd het meest verkochte lichaamsverzorgingsproduct. Per dag verliezen we gemiddeld 1,5 tot twee liter vocht. Onder tal van omstandigheden begint ons lichaam te transpireren; tijdens het sporten of in stressvolle situaties. Maar hoe snel en hoeveel iemand transpireert is ook afhankelijk van voeding, kleding, weersomstandigheden, etc. Transpireren is een volstrekt normaal verschijnsel, maar kan in sommige situaties onplezierig zijn. Het is dan belangrijk dat je op je deodorant kunt vertrouwen, wat je ook doet en waar je ook bent.

Effectiviteit Dr. Hauschka Deodorants
Wat maakt de werking van Dr. Hauschka Deodorants zo effectief? De sleutel ligt in de nieuwe formules. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten die een (poriën)samentrekkende, antimicrobiële en hydraterende werking hebben. Zo bevat de Deodorant Rozen bijvoorbeeld vrouwenmantel die helpt vochtprocessen te reguleren. De vetvrije Deodorant Salie Mint bevat extracten van salie en toverhazelaar: twee natuurlijk werkende antimicrobiële ingrediënten.

dr_hauschka_deodorantDeodorant Rozen – zachte bescherming
In stressvolle situaties zijn mensen op zoek naar bescherming en zachte verzorging. De Dr. Hauschka Deodorant Rozen is zowel zacht als betrouwbaar, net als een balsem voor de huid. Voor onze romige Deodorant Rozen gebruiken we zorgvuldig op elkaar afgestemde ingrediënten met een milde, deodoriserende werking. De hydraterende rozenolie zorgt bijvoorbeeld voor een weldadig gevoel, terwijl vrouwenmantel een samentrekkende werking heeft, wat helpt vochtprocessen te reguleren. Rozenwater en essentiële rozenolie zorgen voor een subtiele geur met frisse noot, wat onprettige luchtjes bedekt. De alchoholarme roller is uiterst geschikt voor de normale tot gevoelige huid.

Tip: Deododorant Rozen harmoniseert perfect met de Bodycrème Rozen, die warmte en geborgenheid schenkt.

dr_hauschka_deodorant

Deodorant Salie Mint – frisse bescherming
Onze vetvrije Deodorant Salie Mint bevat extracten van salie en toverhazelaar; twee natuurlijk werkende antimicrobiële ingrediënten. Het deodoriserende samenspel van de temperamentvolle muntgeur en het natuurlijke pittige bouquet van salie zorgt voor langdurige frisheid. Vooral mensen die zich fysiek of mentaal veel inspannen kunnen vertrouwen op de frisse bescherming van de Deodorant Salie Mint. Actieve botanische extracten en etherische oliën remmen de groei van geur veroorzakende bacteriën. Dat voorkomt onaangename geuren effectief.

Tip: De pittige, frisse geur past perfect bij het verwarmende en tegelijk verfrissende Salie Bad, Bodymilk Kweepeer en Douchecrème Citroen Lemongrass.

 

dr_hauschka_deodorant

Lees ook:
> Limited Edition Bronzing Powder van Dr. Hauschka
> Zes redenen waarom Jordanië op je bucketlist hoort

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *