Een haarfijn resultaat door laserontharing

Permanent ontharen is niet bedoeld voor mensen met een mislukt permanentje die hun warrige vogelnestje op hun hoofd liever vandaag dan morgen zien verdwijnen. Nee, permanent ontharen is voor iedereen die hun haargroei cosmetisch storend vindt of continu last heeft van ingegroeide haartjes.

Behaarde lichaamsdelen zijn – ondanks dat het een natuurlijk fenomeen is – vaak een doorn in het oog. Zeker wanneer deze zich bevinden op plaatsen die veel worden blootgesteld aan de buitenlucht. Denk aan blote benen in de zomer of tijdens het sporten, diepe decolletés op terrasjes en zichtbare bikinilijnen tijdens zwemsessies. Het haar kan natuurlijk zijn, maar je kan soms ook last van overbeharing hebben door een aandoening.

Veel van deze plekken zijn aan het zicht te onttrekken. Maar wat als je als vrouw last hebt van een paar lastige haren op de kin of andere plekken in het gezicht? Scheren, harsen en epileren is een prima remedie, maar dit helpt maar tijdelijk. Gelukkig bestaan er veel fijnere methodes die u permanent van deze vervelende haren afhelpen. Boek een afspraak in bij een gespecialiseerde huidzorgtherapeut om de mogelijkheden te bespreken. Het is voor te stellen dat je van de haren die jou zo in de weg zitten, af wilt. Met een laserbehandeling is overbeharing binnen een relatief korte tijd daadwerkelijk verleden tijd.

Door de bomen het bos zien

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel aanbieders die laserbehandelingen aanbieden. Het is voor te stellen dat je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Allen claimen overbeharing te kunnen verhelpen. Toch is het niet verstandig om dit klakkeloos aan te nemen. Doe onderzoek naar behandelaars en vraag jezelf drie dingen af:

  • Is de behandelaar gediplomeerd en deskundig genoeg?
  • Werk de behandelaar met gecertificeerde apparatuur?
  • Krijg ik het gewenste resultaat?

De prijs van behandelingen alleen, zijn niet allesbepalend. Liever een goede behandeling tegen een hogere prijs dan een goedkope behandeling die je 2de-graads brandwonden oplevert. Voorkomen is áltijd beter dan genezen.

Een behandelaar die op alle vragen ‘ja’ kan beantwoorden is Huidzorg Laserklinieken. Hier werken ervaren huidtherapeuten die jou door professionele laserbehandelingen binnen de korte tijd weer een babyhuidje bezorgen.

 

Lees ook:

Bescherm je huid tegen schadelijke omgevingsfactoren met lavera Anti-Pollution

Verzorg je haar op een natuurlijke manier met deze 9 wereldse producten.

> Loïs Lee Pure Skinfood, 100% écht natuurlijke huidverzorging

 

 

 

 

Toon de 1 reacties
  1. Miriam Meester schreef:

    Wat jammer dat jullie een artikel plaatsen over laser ontharen, terwijl je op een natuurlijke manier, met suikerontharing, hele goede resultaten krijgt, die veel beter voor de wereld zijn: zacht voor de huid en klimaatneutraal (wat je van laserontharing niet kunt zeggen). Juist op deze site had ik wat anders verwacht!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.