Loïs Lee Pure Skinfood, 100% écht natuurlijke huidverzorging

Maatwerk voor de ultieme GLOW!

Zeker in deze tijd van het jaar – guur weer buiten en warme, droge lucht binnen – is goede huidverzorging geen overbodige luxe. Het product dat je in de zomer gebruikt, geeft waarschijnlijk onvoldoende voeding, je huid blijft trekkerig aanvoelen en vertoont misschien droogteplekjes. Daarom maken wij huidverzorging op maat: je bepaalt iedere dag zélf hoe rijk en voedzaam of hoe licht en luchtig je verzorgingsproduct is. En dat is een stuk simpeler dan je denkt!

3 easy steps voor huidverzorging op maat

De basis van Loïs Lee bestaat uit drie producten voor je complete huidverzorgingsritueel: reinigen, hydrateren, voeden. Reinigen met de Soothing Cleansing Oil doe je ’s avonds, de milde en zacht geurende olie lost alle vuildeeltjes en eventuele make-up op, waarna je de olie en het ‘vuil’ met een warm 100% organic cotton doekje verwijdert.
De volgende stap is hydrateren, en herstellen, met de Hydrating Lotion die je pH-waarde in enkele sprays weer op peil brengt. Daarna komt de leukste stap: verzorgen en voeden op maat.
Loïs Lee heeft geen universele dag- of nachtcrème, deze maak je zelf door de Nourishing Beauty Oil te mengen met de Hydrating Lotion (van stap 2). Enkele sprays Hydrating Lotion met een paar druppels Beauty Oil mengen in de palm van je hand, dan lekker inmasseren. Voelt je huid wat droger aan door bijvoorbeeld koude temperaturen of door hormonale schommelingen, dan gebruik je wat extra olie. Is het buiten warm en is je huid in balans, dan spray je wat extra lotion  om de mix luchtiger te maken. Je zal verbaasd zijn hoe snel je dit onder de knie hebt.

Er is meer…

Dat je kunt doen voor je mooiste huid ooit! Gezichtsmassages en dry brushing helpen je lichaam bij het natuurlijke ontgiftingsproces en stimuleren de celvernieuwing voor een gladde, egale huid en onweerstaanbare glow. Daarom ontwikkelden wij de Loïs Lee BeautyStone, gemaakt van Jade en de BeautyBrush.

 

Puur natuur en alleen het beste voor je huid.

Wij geloven dat je met hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen zelfs de meest onrustige huid kunt kalmeren en in balans brengen. Juist met oliën!

Wil jij Loïs Lee proberen en ervaren wat het voor jouw huid doet? Gebruik code DBW10 voor 10% introductiekorting op onze Travel Kit (2-3 weken gebruik) of bestel een van onze speciale December Deals op www.loislee.nl

Lees meer:
Beauty Kitchen, plantaardig en duurzaam
Duurzame beauty

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *