Eerste zonnebrandcrème met Huid Allergie Keurmerk

zonnebrandcreme

“Kleren, Weren en Smeren zoals KWF adviseert, is voor mij als dermatoloog ook absoluut het beste zon-advies. Vandaar dat ik mijn kennis en de dermatologische wetenschap heb ingezet om het thema ‘smeren’ een handje te helpen!”

zonnebrandcremeDrs Leenarts Suncare is de eerste zonnebrandcrème met het Huid Allergie Keurmerk, een initiatief van het Huidfonds. Geen onnodige, irriterende toevoegingen zoals parfum, wolalcoholen, parabenen of nanodeeltjes dus! Geschikt voor jong én oud, plakt niet, smeert goed uit, geeft geen witte waas en is zeer geschikt voor de (eczeem) gevoelige huid.

Drs Leenarts legt uit: “Ik koos voor factor 30, zoals geadviseerd wordt door de Vereniging voor Dermatologie. Wist je dat factor 50 voor 98% beschermd en factor 30 voor 97%? Geen enkele factor beschermt voor 100%, dat is belangrijk om te weten! Waan je dus niet veilig met een hoge factor, smeer voldoende crème en op regelmatige basis.”zonnebrandcreme

Drs Leenarts Suncare is verkrijgbaar in 3 formaten zodat de laatste excuses om niet te smeren ook de wereld uit zijn: 150ml voor het hele gezin, 30ml voor in je handtas en 15ml om te testen.

Te koop op www.drleenarts.com en in alle Etos filialen. Smeer-se!

Mail & Win

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Meer veilig zonnen

Zomer, zon en celzouten
Veilig zonnen, dat doe je zo! (WIN)
Veilig de zon aanbidden (Expertartikel)

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *