Jouw eigen ‘home spa’ met Tisserand producten

Heerlijk kruidig en fris tegelijk!

Ook deze zomer blijft De Betere Wereld producten testen die jouw zomer nog mooier kunnen maken! Of je nu afreist naar een ander land of je eigen huis omtovert tot vakantie resort, de Tisserand-producten die we deze week testen, kun je thuis gebruiken maar ook gemakkelijk meenemen op reis.

Door Lindy Bontenbal

Tisserand klinkt Frans maar het merk is afkomstig uit Engeland. In Nederland is het onder andere te koop bij diverse onafhankelijke natuurdrogisten, Natuurwinkels en Vitaminstores. Het merk is in de jaren zestig opgericht door Robert Tisserand met als doel essentiёle oliёn gemeengoed te maken voor iedereen. Aromatherapie is een gemakkelijke manier om je eigen kuuroord te creёren deze zomer. Met kaarsen, zachte handdoeken, een glas biologische wijn erbij en Tisserand producten hoef je niet meer naar een spa af te reizen.

Pulse points
De body massage oil Muscle Ease is gemaakt van onder andere gember, rozemarijn en citroengras. Bovendien zit het in een handige spuitflacon. De geur is heerlijk kruidig en fris tegelijk. Bovendien trekt de olie snel in de huid. De olie blijkt perfect voor mijn spieren na een intensief balletweekend. Vervolgens kom ik er ook nog achter dat mijn lokale balletwinkel ook Tisserand producten verkoopt. Inderdaad een echte aanrader voor dansers dus. De ‘sweet dreams roller ball’ kun je gebruiken op je polsen, nek of achter de oren, de zogenaamde ‘pulls points’. De olie ruikt heerlijk, lavendel is niet alleen slaapverwekkend en kalmerend, ik heb ook nog gehoord dat het muggen wegjaagt. Altijd fijn op warme zomeravonden. Naast lavendel zijn ook jasmijnolie en sandelhout in het product verwerkt. Het ruikt heerlijk en de roller ball is erg handig om mee te nemen op reis. Tisserand heeft ook nog andere varianten, zoals bijvoorbeeld menthol breathe olie. Erg handig voor als je verkouden bent en daardoor niet in slaap kunt vallen. En ook voor bijvoorbeeld natuurlijke deodorant en essentiële oliën kun je bij Tisserand terecht. tisserand

Testoordeel
Wat mij betreft topproducten die heerlijk ruiken en ook nog eens multifunctioneel zijn. Je kunt de olie op de ‘pulse points’ rollen maar je kunt ook een druppeltje op een tissue doen doen als je niet in slaap kunt vallen. Bovendien is de vormgeving van de verpakking handig en ook gemakkelijk mee te nemen op reis.

home spaTisserand sfeerfoto 2

www.tisserandbenelux.eu

Lees verder:
> Lekker in balans met bloesems en ‘rescue spray’

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *