Laatste kans op nieuwe Healthbox by Ralph Moorman

healthbox

Verkoop start 27 Febr, 09.00u

Na het bizarre succes van de Healthbox by Ralph Moorman waarbij de eerste 1250 boxen in iets meer dan een halve dag weg vlogen, is er een nieuwe kans om deze Healthbox te bemachtigen.

Foto boven: www.williamrutten.nl 

Superblij en dankbaar ben ik dat de leveranciers alles op alles hebben gezet om meer boxen te vullen. Ik kan je vertellen dat dit niet makkelijk is geweest omdat deze kwalitatief hoogstaande producten een hoge kostprijs hebben en vaak op relatief kleine schaal geproduceerd worden. Voor de leveranciers is dit dus een flinke investering en onderneming waarbij ze een risico moeten nemen. Ik ben dus ontzettend blij met het vertrouwen dat mij nogmaals gegeven is.

De krankzinnig lage introductieprijs van 29,95 euro is helaas net niet gelukt. De nieuwe Healtbox by Ralph Moorman komt op  34,95 euro. Dit is natuurlijk nog steeds een ongekend goede deal, zeker nu jullie weten welke geweldige en zeer bruikbare producten in de box zitten, met een totale waarde van 150 euro.

De eerste keer waren de boxen dus weg met 1 (!) Facebookbericht, terwijl ik nog niet eens mijn nieuwsbrief verstuurd had. Dit was even schrikken dus. Dat er zoveel vraag is had ik nooit verwacht. Deze keer wil ik het dus veel eerlijker doen door een datum en een tijd waarop de verkoop start ruim van te voren bekend te maken (27 febr, vanaf 09.00 uur)

Ik kan het dus niet duidelijk genoeg zeggen: WEES ER OP TIJD BIJ! Dit is namelijk de laatste kans. Ik heb veel kopers van box 1 gesproken die van plan zijn dit keer meerdere boxen in te slaan. En zeker nu ook ondernemers en coaches door hebben dat het interessant is zakelijk boxen in te kopen zal het in een recordtempo gaan.

Gezonde groet!
Ralph Moorman

www.healthbox.nl

healthbox

 

Meer health?

Anne Travel Foodie: healty hotspot Hearth
Boost your health – zo hou je het vol!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *