Anne Travel Foodie: healthy hotspot Hearth

hearth

Anne van annetravelfoodie.com deelt elke derde donderdag van de maand een gezonde hotspot op De Betere Wereld. Misschien herinner je Onder de Leidingstraat in Eindhoven van de vorige keer nog.

“Hallo, ik ben Anne en op mijn website deel ik gezonde recepten, reisblogs en mijn favoriete hotspots! Voor mij is een hotspot een leuke plek waar je terecht kan voor ontbijt, lunch of diner. Elke derde donderdag van de maand deel ik één van mijn ontdekte gezonde hotspots in Nederland met jullie hier op DeBetereWereld.
Mijn favorieten hebben een vernieuwende kaart met biologische, vegetarische en/of veganistische opties. We  weten inmiddels allemaal dat we voor een betere wereld minder dierlijke producten moeten eten, dus veganistische opties op de menukaart juich ik van harte toe!

Er is maar een ding beter dan een goed vegetarisch restaurant en dat is een goed vegetarisch restaurant met schommels!
Ja je las het goed, je kan een kop thee drinken terwijl je schommelt bij het nieuwe vegetarische restaurant Hearth. Of zoals het officieel gespeld wordt: H/eart.h.

hearth

Hearth zit op de Albert Cuyp-markt in Amsterdam en wordt gerund door twee Italiaanse chefs die een goed vegetarisch restaurant wilde beginnen dat zich specialiseert in twee gerechten. Ze kozen voor een typisch Italiaans gerecht en een gerecht dat ze associeerden met koude Nederlandse dagen: tiramisu en soep. Ze hebben een uitgebreide soep-kaart met allerlei verschillende soepen zoals Thaise kokosnootsoep en romige zoete aardappelsoep. Alle soepen zijn geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.

En het goede van soep is dat je genoeg ruimte overhoudt voor een toetje! En bij Hearth wil je echt ruimte overlaten voor een van hun tiramisu. Ze hebben maar liefst 6 verschillende soorten tiramisu bij Hearth. Ze hebben uiteraard de klassieke versie, maar ze hebben er bijvoorbeeld ook een met frambozen en witte chocola en een limoncello tiramisu. En (goed nieuws voor veganisten) ze hebben vegan tiramisu! Ik heb hem geprobeerd en hij is heerlijk. Het was bijna niet te geloven dat een dessert dat zo romig kan zijn zonder zuivel te gebruiken!

hearth

Voor meer gezonde hotspots in Nederland kan je kijken op
annetravelfoodie.com/the-netherlands.

Volg je De Betere Wereld en Annetravelfoodie al op Instagram?

 

Meer van Anne:

Gezonde koekkruiden-bites! (recept)
Gezonde pompoensoep (recept)

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *