My Magic Mud

Activited Charcoal Toothpasta staat er op de tubes die ik toegestuurd heb gekregen om te testen.

Het woord charcoal komt mij bekend voor maar ik kan het even niet plaatsen. Als ik niet veel later in de badkamer ben en mijn potje met masker zie staan weet ik het. Ik heb een masker waar ook charcoal in zit. Charcoal is een actieve kool dus eigenlijk wel bijzonder dat dat in tandpasta zit en het is toch zwart? Als ik de dop er af haal zie ik het snel genoeg. De tandpasta is gitzwart. Wel raar hoor om te poetsen met een zwarte tandpasta. De recensies zijn veelbelovend. Wittere tanden in twee weken zonder je tandglazuur te beschadigen. Dat wil ik wel en het is een stuk goedkoper dan een tandenbleeksessie. De eerste keer dat ik mijn tanden poets moet ik erg wennen. De smaak is fris want ik test de pepermunt variant. De tandpasta schuimt niet en het is heel waterig als het even in je mond zit. Ik wil toch volhouden om te zien of het na twee weken voor wittere tanden zorgt.

En ja hoor mijn tanden zijn nog niet stralend wit maar de gelige gloed is verdwenen. Het was even wennen in het begin, omdat het totaal anders is dan de tandpasta die ik normaal gebruik maar nu weet ik niet beter. Wel moet je goed je mond naspelen voor de laatste restjes charcoal.

 

De tandpasta is vegan en niet getest op dieren. Ook bevat het geen fluoride, geen SLS (zorgt voor het schuimende effect; vandaar dus dat het niet schuimt) en geen glycerine. En het belangrijkste het is 100% veilig voor je tanden.

De tandpasta is er in vier smaken te weten pepermunt, spearmint, kaneel en wintergreen.

Voor mij doet de naam van het merk eer aan, want het is voor mij My Magic Mud, omdat het mijn tanden echt witter maakt. Shop de tandpasta hier of ga o.a. naar Deen supermarkten, DA en DIO drogisten of Vitaminstore.

 

Lees meer:

My Magic Mud: wetenschappelijk bewezen wittere tanden op een veilige en 100% natuurlijke manier!

My Magic Mud 100% natuurlijke tandpasta op basis van actieve kokosnootschil kool

 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Win het My Magic Mud tandpasta pakket

> Witte tanden binnen 2 weken!

> Natuurlijke ingrediënten: Kokosolie, Actieve kool en Bentoniet klei

> Vegan & Puur zonder fluoride

> Blijf op de hoogte van onze beste artikelen

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en je maakt automatisch kans!

 

U bent succesvol aangemeld.