Natuurlijke hulp bij overgangsverschijnselen

Promensil Cooling Spray rode klaver

Wat kun je zelf doen?

De overgang is een natuurlijk proces wat iedere vrouw meemaakt. Wanneer je overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren, stemmingswisselingen en neerslachtige gevoelens ervaart dan is het prettig wanneer je dit zelf kunt ondersteunen.

Een gezonde levensstijl met voldoende beweging en gezonde voeding helpen tijdens de overgang. De afname van oestrogeen tijdens de overgang kan leiden tot de bekende overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren, stemmingswisselingen en neerslachtige gevoelens. Rode klaver kan  hierbij op een natuurlijke wijze helpen.  Rode klaver bevat 4 verschillende isoflavonen (soja slechts 2).

Rode klaver bij overgangsverschijnselen

Promensil is een natuurlijk voedingssupplement met rode klaver, 1 tablet bevat 40 mg of 80 mg (Extra Sterk) isoflavonen. Rode Klaver heeft een gunstige invloed op overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren en stemmingswisselingen. De kwaliteit is wetenschappelijk onderzocht en de formule is gepatenteerd en gestandaardiseerd op verschillende soorten isoflavonen.

Direct bij opvliegers

De nieuwe Promensil Cooling Spray geeft direct verkoeling bij een opvlieger. De spray laat hitte uit de huidPromensil opvlieger verdwijnen. Spray direct op de huid (bijvoorbeeld in de hals en in nek) en laat de huid daarna onbedekt. Handig voor in je tas op voor op het nachtkastje. Met een flesje kan je ruim 400x sprayen.

 

Bij start van de overgang

Vooral aan het begin van de overgang gaat de afname van de productie van oestrogeen in het lichaam gepaard met schommelingen die kunnen leiden tot overgangsverschijnselen waaronder neerslachtige gevoelens. Promensil Extra Sterk bevat rode klaver en is hoger gedoseerd dan de gewone Promensil en is geschikt aan het begin van de overgang.

Tijdens de overgang

Wanneer de overgang al enige tijd aan de gang is kan Promensil Original met rode klaver overgangsverschijnselen ondersteunen waaronder opvliegers en nachtelijk transpireren.

Na de overgang

Na de overgang helpt Promensil Post Menopauze botten en hart-en bloedvaten gezond te houden. Het bevat naast rode klaver calcium (500 mg) en vitamine D3 (12,5 mcg).

Voor meer infomatie: www.promensil.nl

Meer healthy tips & tricks?

Koud afdouchen, check de voordelen voor je gezondheid
De gezonde likes van Dafne Schippers & zus Sanne

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Win het My Magic Mud tandpasta pakket

> Witte tanden binnen 2 weken!

> Natuurlijke ingrediënten: Kokosolie, Actieve kool en Bentoniet klei

> Vegan & Puur zonder fluoride

> Blijf op de hoogte van onze beste artikelen

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en je maakt automatisch kans!

 

U bent succesvol aangemeld.