Nieuw initiatief een boost voor conscious lifestyle: Healthbox

healthbox

Health freaks Liselotte Wannijn en Willemijn Kornelis van BeBio.nl weten alles van beter, bio, gezond, leuk en lekker. Hun verantwoorde levensstijl en de producten waar zij achter staan, komen vanaf nu maandelijks voor €24,95 bij je thuis in de vorm van de ‘Healthbox’.

Een initiatief om kennis te maken met nieuwe en eerlijke (full size) producten voor een lekkere en gezonde kick-off van de dag.

Maandelijkse gezonde surprise
Healthbox is een box met elke maand opnieuw een verrassende, supergezonde inhoud. Het biedt producten zoals vitaminen, sportgadgets, food en huidverzorging. Geen onzin of samples maar eerlijke full size producten voor een lekkere en voedzame kick-off van de dag, gezonde natuurlijke huidverzorging en sportgadgets om je levensstijl en prestaties te verbeteren. Welke producten het precies zijn, is steeds een verrassing. In ieder geval zit er altijd een pot multivitaminen van Orthica in t.w.v. € 15 waardoor de overige verrassingen altijd vrijwel gratis zijn.

healthbox

De allereerste Healthbox bevat Body & Fit Kokosolie (€4,90), Dr.Hauschka Gekleurde Dagcrème (€23,95), Blackroll® Mini (€9,50), Grød Havermout (€2,99), Big Food Chiazaad (€3,95), Orthica Soft Multi (€15,20) en Bites We Love (€4,95) en heeft een waarde van €65,44.
Maandelijks verschijnt op de website www.healthbox.nl de inhoud van de nieuwe box. Het blog op de website en de informatie in de box bieden daarbij ‘how to use’ inspiratie en tips.

Over de initiatiefnemers
Healthbox is tot stand gekomen dankzij een crowdfunding campagne op OnePlanet Crowd. Achter het merk zitten Willemijn Kornelis en Liselotte Wannijn die met Healthbox.nl willen informeren en inspireren over leuk, makkelijk, gezond en bewust leven. Iets wat volgens hen voor iedereen bereikbaar moet zijn. Willemijn: “Iedereen kan zijn of haar gezonde hart ophalen bij ons; de grootmoeder die haar studerende kleinzoon een extra vitamineshot ‘onder de riem wil steken’, tot de doorgetrainde hardloper die marathon na marathon rent en wel in is voor wat nieuwe healthy input.”
Liselotte: “Wat wij bieden is eigenlijk net zo simpel als de box zelf, een gezonde en verrassende combinatie van producten die je per stuk of in een abonnement-vorm van 3 of 6 maanden kunt kopen.” De prijs voor één keer is € 24,95. Het voordeel loopt op naarmate je een langdurig abonnement neemt. De verkoopwaarde van de inhoud overschrijdt altijd ruim de prijs van de box.

www.healthbox.nl

Lees ook:
>   Het belang van het slikken van Multivitamines

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *