Op zoek naar een natuurlijke geneeswijze waarbij de mens centraal staat?

Kom dan homeopathie studeren aan de Academie voor Klassieke Homeopathie!

Homeopathie stimuleert op natuurlijke wijze het zelfgenezend vermogen, verhoogt de afweer en verbetert daarmee de vitaliteit. Homeopathie sluit bovendien aan bij de wens om op een natuurlijke manier met ziekte en gezondheid om te gaan. Dat ervaren en begrijpen steeds meer mensen!

De Academie voor Klassieke Homeopathie biedt jou dé kans om een professionele en zelfstandig werkende klassiek homeopaat te worden.

Klassiek Homeopaat als beroep

Als klassiek homeopaat begeleid je de ander zichzelf te helen met behulp van homeopathische middelen. Dat houdt in dat je zoveel mogelijk kijkt naar iemand als geheel, zijn levensloop, karakter en leefstijl én al zijn fysieke, mentale of emotionele klachten. Je zet homeopathische middelen in die zo goed mogelijk passen bij de mens in zijn geheel op dat moment. Uiteindelijk help je iemand om volledig de mens te zijn die hij of zij werkelijk is.

Je eigen talenten ontdekken

Ieder mens is uniek. Ook iedere homeopaat is uniek. Wij helpen je, je eigen kracht en talenten te ontdekken en te ontwikkelen om deze vervolgens in te zetten als professioneel homeopaat. Zoals een oud-student mooi verwoordde: “Je bent per slot van rekening je eigen gereedschap.”

De opleiding bij de Academie voor Klassieke Homeopathie

De Academie biedt jou een aantrekkelijk en afwisselend studieprogramma, een unieke analysemethode en een uitgebreide praktijkleerperiode. Onze enthousiaste docenten begeleiden jou hierbij. Wat ook belangrijk is: de Academie kent een flexibel afstudeersysteem. Je bepaalt zelf hoe snel je door je praktijkleerperiode gaat.

Gedurende de opleiding wordt veel aandacht besteed aan medische basiskennis, psychologie, therapeutische ontwikkeling, training in communicatie en gesprekstechnieken, kennis van de homeopathie en de homeopathische geneesmiddelen. In de lessen over ziekteleer leer je naast kennis over het menselijk lichaam en mogelijke ziekten, deze te vertalen naar de homeopathie. De Academie investeert flink in jou door persoonlijke studiebegeleiding en mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling te scheppen. Daardoor leer je jezelf beter kennen en word je je (meer) bewust van je mogelijkheden en grenzen. Na de theoriefase van circa vier jaar is er een praktijkfase. Tijdens deze fase onder ga je patiënten behandelen onder supervisie van docenten. Op die manier begeleiden wij je naar een succesvolle zelfstandige praktijkuitoefening.

Meer weten? Kijk ook eens hier waarom anderen homeopathie studeren aan de Academie voor Klassieke Homeopathie en waarom het wellicht een goed idee is voor jou: www.avkh.nl/standaard/film

De Academie heeft leslocaties in Amsterdam en Zwolle. Het nieuwe studiejaar start in september. Niet zolang wachten? Zaterdag 17 maart vieren wij ons 25-jarig jubileum en dat doen we graag samen met jou!
Meld je aan via www.avkh.nl. Of wees welkom op onze EHBO-cursus, Basiscursus of open dagen!

Agenda

Jubileum Open Dag:
zaterdag 17 maart 13.30 – 17.00u, Amsterdam en Zwolle

Eerste Hulp met Homeopathie: 2 lesdagen
Amsterdam en Zwolle:
zaterdag 14 april en 9 juni 2018

Basiscursus Homeopathie: 4 lesdagen
Amsterdam: zaterdag 16 en 23 juni, 7 en 14 juli 2018
Zwolle: vrijdag 1, 15 en 22 juni en 6 juli 2018

Open Dagen:
Amsterdam: zaterdag 2 juni, 7 juli en 1 september 2018
Zwolle: vrijdag 25 mei, 22 juni en 1 september 2018

Verdere info en aanmelding: www.avkh.nl
Meer gezondheid:

Wellness voor je urinewegen
Anderen helpen met Klassieke Homeopathie?

 

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte.
Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

 

Toon de 2 reacties
  1. Dorotee Fleuren schreef:

    Echt een mooi beroep en inspirerende opleiding waar ik met plezier al meer dan 10 jaar lesgeef.

  2. Dorotee Fleuren schreef:

    Echt een mooi beroep en een inspirerende opleiding waar ik al meer dan 10 jaar met plezier lesgeef.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.