The Power of the Heart

power of the heart

Vind je ware potentie en je geluk, leef dichter bij je intuïtie

Met de titel The Power of the Heart is er zowel een boek als een film uitgekomen afgelopen oktober. Het boek is al in 70 talen verschenen, wat voor een eerste boek van een auteur onovertroffen is. In Nederland werden er in twee maanden tijd al meer dan 25.000 boeken verkocht. Dat is meer dan het succesvolle The Secret 8 jaar geleden bewerkstelligde. De prestigieuze Huffington Post verkoos The Power of the Heart als een van de meest hartverwarmende films van 2014!

Op 31 januari organiseerde Bliz Events een vertoning in de Pathé bioscoop in Amersfoort. De producer van de film, Baptist de Pape, was aanwezig zijn en beantwoordde na de film vragen en signeerde boeken.
De trailer zie je hier.

power of the heartPower of the Heart

The Power of the Heart brengt de kracht, de wijsheid, de liefde en de intelligentie van ons hart op een volkomen vernieuwende wijze onder de aandacht. Wat hebben Paulo Coelho, Isabel Allende, Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Marianne Williamson, John Gray en Maya Angelou met elkaar gemeen? Ze onderkennen de noodzaak van het luisteren naar je hart. Auteur Baptist de Pape sprak met hen en nog vele anderen. Hij creëerde een boek én een film (met de regisseur van The Secret) met een verrassende wetenschappelijke en spirituele onderbouwing die aan het begin staan van een onstuitbare internationale beweging: laat je hart je gids zijn. Vind je ware potentie en je geluk, leef dichter bij je intuïtie. Coelho, Allende, Tolle, Chopra en Angelou inspireren, De Pape overtuigt.

Baptist de Pape
Hij had rechten gestudeerd en stond op het punt een zeer lucratief contract te tekenen met een advocatenkantoor toen hij besloot dit toch niet te doen. Plotseling zag hij zichzelf niet zijn leven slijten in een grijs pak op de Zuidas. Wat wilde hij werkelijk met zijn leven, wat was zijn doel? Hij zat over zijn toekomst in en zag toen bij toeval een gesprek tussen Oprah Winfrey en Eckhart Tolle op YouTube.

power of the heart

Oprah zei: „Ik denk dat er niets belangrijker is dan je realiseren wat het doel van het leven is.” En toen antwoordde Tolle: „Prima als je jezelf afvraagt wat je van het leven wilt, maar wat wil het leven eigenlijk van jou? Om daarachter te komen moet je momenten van stilte in je leven toelaten, want stilte kan je laten ontsnappen aan de mentale herrie die wij ’denken’ noemen.”

Toen begon Baptist de Pape een zoektocht. Hij wilde antwoorden op levensvragen en bezocht alle iconen die je maar bedenken kunt: Deepak Chopra, Isabel Allende, Maya Angelou, Paulo Coelho, Jane Goodall, Marianne Williamson en John Gray. Door het delen van hun ontroerende persoonlijke verhalen, wijsheden en inzichten, hebben deze leraren samen met De Pape een multidimensionaal, verhelderend beeld van het hart neergezet als een onuitputtelijke bron van liefde en wijsheid die ons denken ver overtreft.

Bijzondere krachten van het hart
Met grote spirituele en wetenschappelijke inzichten, presenteert The Power of the Heart fascinerend bewijs dat het hart meer is dan een fysiek orgaan. Het beschikt over een eigen intelligentie, in staat om jouw ideeën over geld, gezondheid, relaties en succes te transformeren. Deze inzichten begeleiden je naar de bijzondere krachten van het hart zoals intuïtie, intentie, dankbaarheid, vergeving en liefde.

De onvergetelijke lessen van de grootste leraren in de wereld zullen je inspireren om jouw verborgen talenten te vinden, je innerlijke stem te horen en jouw hoogste doel in het leven te vinden. Deze prachtige en indrukwekkende film laat zien hoe je beperkingen kunt overwinnen en hoe je jouw hoogste potentieel kunt vervullen. Een ervaring die je helpt dit geschenk in je lichaam te ontdekken en herontdekken.

„You will never be able to escape from your heart. So it is better to listen to what it has to say.”
–  Paulo Coelho uit The Power of the Heart

Bliz Events
Het bureau van Liesbeth Bakker heeft de rechten verworven voor de Benelux bioscoopvertoningen van de indrukwekkende en belanghebbende film: The Power of the Heart. Liesbeth over The Power of the Heart: “Het team heeft vijf jaar over deze film gedaan en het is alsof er geen betere tijd is voor deze film om uit te komen dan nu, met alle onrust in de wereld. Het belangrijkste dat de wereld nodig heeft, is mensen die wat meer beslissingen vanuit hun hart nemen. Als je naar deze film kijkt, gaat je hart open. En daarmee hoop ik dat heel veel mensen deze schitterende Nederlandse productie gaan zien.”

www.blizevents.com 
www.poweroftheheart.com

Lees ook:
>  10 Geboden voor ZelfLiefde

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *