SANTE Haarverzorging

SANTE

Nieuwe Look, dezelfde receptuur!

SANTE Natuurcosmetica presenteert met trots de nieuwe look van de populaire  haar- en lichaamsverzorgingsproducten (shampoos, conditioners, haarmaskers en twee deo’s)!

SANTENieuwe look! Duidelijke beschrijving,
werking product

Een lust om naar te kijken, het nieuwe in het oogspringende design van de SANTE Haar- en Lichaamsverzorgingsproducten. Het maakt het gebruik ervan gewoon nog leuker! De nieuwe trendy uitstraling kenmerkt zich door de speelse wereldbol en de duidelijke beschrijving van de werking van het product. De vijf verschillende shampoos hebben niet alleen een trendy uitstraling gekregen maar worden vanaf nu ook in een innovatieve zilveren – blauwe tube verpakt.

 

Onveranderde milde formules
De buitenkant is veranderd maar aan de binnenkant is niet gesleuteld. De milde formules van de shampoos, haarmaskers, conditioners en deodorants zijn niet gewijzigd. Deze formule is gebaseerd op milde reinigende en verzorgende plantaardige bestanddelen van biologische landbouw. Alle SANTE Haarverzorgingsproducten zijn zonder synthetische kleur-, geur- en conserveringstoffen. Ook bevatten ze geen siliconen, parabenen en paraffine.

 

De nieuwe SANTE Haarverzorgingsproducten zijn vanaf nu beschikbaar.

SANTE

Lees meer:

yoga

Yoga voor een betere wereld

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *