Superfood producten van Antipodes

Superfood is niet alleen om te eten maar zit ook in beautyproducten. En ik mocht dat ondervinden door de beautyproducten van Antipodes te testen met superfood en andere exotische extracten uit Nieuw-Zeeland. Dat is niet om de hoek zul je denken maar het zijn wel producten die ontzettend fijn zijn en gelukkig wel om de hoek bij bijvoorbeeld Cosmania in Amsterdam te verkrijgen zijn. Elizabeth Barbalich wilde 10 jaar geleden het roer omgooien door een natuurlijk en gezond leven te leiden. Ze is op onderzoek uitgegaan en met haar wetenschappelijke achtergrond en haar werk op de OK is uiteindelijk Antipodes geboren. 

Hand- en bodycream

Joyful” zo heet de hand- en bodycream en dat word ik ook als ik de tube zie. Een mooie lichtpaars metalic tube die een luxe uitstraling heeft. De ondertitel onder het merk Antipodes ‘Connect with nature’ geeft gelijk al een goed gevoel over het merk. In de hand- en bodycream zit o.a. avocado olie, wilde zwarte bes en Zuid-Pacifische hibiscus. Omdat ik niet zo goed weet wat voor geur ik hier bij moet verwachten, open ik de tube en ben ik gelijk verkocht. Wat een heerlijke combinatie waarbij de geur van de zwarte bes het beste naar voren komt. En dan heb ik het product nog niet eens gebruikt. De crème smeert lekker uit en trekt ook snel in. Ik blijf maar aan mijn handen ruiken, want wat is deze geur verslavend. De avocado olie geeft je droge en geïrriteerde huid direct een boost zodat mijn handen al snel zacht aanvoelen. Een olie heeft nog wel eens de neiging om niet goed in te trekken maar daar is bij deze crème geen sprake van. Dus een ideale crème om dagelijks te gebruiken zonder vette huid. De zwarte bes zit vol vitamine C en E en beschermt ook tegen vrije radicalen. De hibiscus maakt je huid egaal. Drie ingrediënten die dus het beste voor hebben met je huid en dat is te zien ook.

Ook fijn is dat de tube van recyclebaar aluminium en de verpakking is van 100% biologisch afbreekbaar karton is uit duurzame bossen.

Facial toner

Mijn huid is de laatste tijd wat onrustig en ik weet niet zo goed wat ik er tegen kan doen. De beloftes die deze Resurrect Clarifying Facial Toner heeft hoop ik dat hij waar kan maken. Mijn grove poriën verminderen en mijn huid in balans brengen. De geur van lavendel valt mij het meeste op als ik de toner gebruik. Het is rustgevend wat erg fijn is. Het kalmeert mijn huid en heeft verzachtende eigenschappen. Ook zit er kamille in die ook kalmerend werkt en mijn huid herstelt. De zoete salie is er voor de grove poriën maar de positieve energie van dit kruid is ook goed voor je geest. Ik gebruik de facial toner ’s ochtends en ’s avonds en soms tussendoor nog een keer om mijn huid een boost te geven. Het geeft een lekker fris gevoel en ik merk na twee weken echt verschil, want de puistjes die gedurende de maand oppiepen blijven nu weg. Heb ik dan eindelijk het ideale product gevonden voor mijn huid? Ik denk het wel.

Ook deze glazen fles is recyclebaar en de verpakking is ook hier van 100% biologisch afbreekbaar karton.

De producten van Antipodes zijn goed te gebruiken door alle leeftijden, alle huidtypes, zowel mannen als vrouwen en veganisten.

Deze producten maar nog veel meer producten uit de Antipodes lijn koop je bij Cosmania in Amsterdam zowel in de winkel als online. De ontzettend leuke winkel is te vinden vlakbij de 9 straatjes. Cosmania verkoopt naast Antipodes nog veel meer merken die veelal nog niet in Nederland te koop zijn. Extra leuk dus om te gaan shoppen bij Cosmania. De hand- en bodycream is te koop voor € 42,- en de facial toner voor € 29,- op www.cosmania.nl en in de winkel.

 

Lees ook:

The Bodyshop Himalayan Charcoal masker getest!

Win een dag- en nachtcrème van Bee honest cosmetics t.w.v 19,90!

O la la beautyproducten van Zusss

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *