Tips & bescherming bij straling door Life-Maxx

Beter voor jou, beter voor de aarde

De Life-Maxx patch is een sticker met meerdere koperen draden erin, die een bepaalde lengte hebben. Hiermee werken ze zoveel mogelijk op dezelfde frequentie als de apparatuur en het stralingsniveau wat daarmee gepaard gaat. De Life-Maxx werkt vanuit het menselijk lichaam. Het energieveld van het lichaam (meetbaar vanuit accupunctuur) zorgt ervoor dat de straling contact maakt met de aarde, zodat deze weg kan vloeien.

Het is derhalve van groot belang dat er contact gemaakt wordt met de Life-Maxx (maximaal binnen 10 cm van lichaam houden). Een hoesje is niet van invloed en kan geen kwaad.

Swiss Shield anti straling textiel
De anti stralingsstof van Swiss Shield is geweven met een zilverdraad, welke goed zichtbaar is onder de microscoop. Hierdoor wordt de straling simpelweg voor een groot deel tegengehouden. Het is niet verstandig een apparaat onder dit textiel te houden omdat het dan averechts werkt. Er zal dan een extra hoog zendvermogen komen om door te dringen door de stof. Het is belangrijk om bij bijv. de klamboe het mobiel/i-pad/i-pod NOOIT er binnen te gebruiken.

Full ECO Mode apparatuur
Onze dect telefoons zijn eco-mode bij gebruik. Dit betekent dat ze veel minder vaak contact zoeken en derhalve minder straling geven. Bij geen gebruik is de Dect telefoon en de NUK babyfoon helemaal stralingsvrij.

Meer informatie over straling en bescherming is te vinden op www.life-maxx.nl
Of stel direct uw vraag via: info@life-maxx.nl

Life-maxx

 

 

Lees ook:
> Consol Solar Jar: een glas vol zon! (Win!)
> Heeft u al een culinair kerstidee?

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *