TS Products: Gezondheid naar hoger niveau!

Ts-products-hairgo-himalaya-herbal-membrasin-rescue

Bij de drogisterij, gezondheidswinkel of apotheek!

TS Products is groothandel en distributeur van verschillende wereldwijd actieve merken. Met een breed assortiment aan gezondheidsproducten, homeopathische geneesmiddelen, voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten zijn we al meer dan 25 jaar uw partner in gezondheid.

Het is dan ook onze missie om de gezondheid van iedereen die er voor open staat naar een hoger niveau te brengen. Zie hieronder een kleine greep uit ons brede assortiment:

Bach Rescue
Buiten de 38 enkelvoudige Original Bach Flowers bestaat er een speciale samenstelling, Rescue®. Bach Rescue is een product op natuurlijke basis met de vijf Bach bloesems Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem. Rescue Nacht bevat tevens de bloesemtinctuur White Chestnut, ofwel Paardekastanje.Rescue helpt te herstellen wanneer een ingrijpende emotionele gebeurtenis u uit uw evenwicht heeft gebracht.
Ts-products-hairgo-himalaya-herbal-membrasin-rescue

 

Membrasin
Membrasin is een zuiver olie-extract dat wordt gewonnen uit de pitten en het vruchtvlees van duindoornbessen. De 100% natuurlijke duindoornbesolie wordt via een speciaal extractieproces gewonnen uit de bessen, waardoor het rijk is aan actieve bestanddelen. Duindoornbes helpt de gezonde huid van binnenuit en helpt bij droge ogen,droge mond en droge slijmvliezen.

Ts-products-hairgo-himalaya-herbal-membrasin-rescue

 

Promensil 
Promensil is een natuurlijk voedingssupplement op basis van isoflavonen uit Rode Klaver en heeft een gunstige invloed op overgangsverschijnselen en het behoud van sterke botten en gezonde bloedvaten. Promensil is ook verkrijgbaar als Extra Sterk en vooral geschikt bij start van de overgang.
Ts-products-hairgo-himalaya-herbal-membrasin-rescue

 

 

Himalaya Herbals 
De verzorgingsproducten van Himalaya Herbals bevatten ingrediënten die gebaseerd zijn op de 5.000 jaar oude Ayurvedaleer, wetenschappelijk ontwikkeld, klinisch getest en dierproefvrij. Himalaya Herbals heeft onder andere het Gum Expert assortiment met 100% plantaardige actieve ingrediënten wat bijdraagt aan de dagelijkse bescherming van het tandvlees. Verkrijgbaar als Complete Care voor een complete verzorging, Mint Fresh voor een extra frisse smaak, Sensi-Relief voor overgevoelig tandvlees en Sparkly White voor wittere tanden.Ts-products-hairgo-himalaya-herbal-membrasin-rescueHairgro
Hairgro is er voor vrouwen en mannen. Het biedt een totale, dus zowel inwendig als uitwendig, verzorging voor gezond en sterk haar. HairGro® geeft uw haarwortels een boost! Voor inwendig gebruik zijn er de HairGro Capsules; deze voeden de haarwortels en ondersteunen de gezonde haargroei. Bij uitwendig gebruik zijn er drie varianten beschikbaar. HairGro Hair Healing Shampoo; verbetert verankering van de haarwortels, maakt het haar dikker en voller en vermindert irritatie van de hoofdhuid. HairGro Thickening Conditioner; voorkomt afbreuk van de haarwortels, stimuleert nieuwe haargroei en maakt het haar dikker en zachter. En als laatste het HairGro Hair Booster Serum; stimuleert krachtig nieuwe haargroei bij plaatselijk dunner wordend haar.

Ts-products-hairgo-himalaya-herbal-membrasin-rescue

 

Alle producten van TS Products vindt u bij de drogisterij, gezondheidswinkel of apotheek bij u in de buurt.
www.tsproducts.nl

 

Lees ook:
> Scheurkalender “Natuurlijk Gezond is zó 2015” (Win!)
> Dier in balans met Bach Rescue aan het einde van het jaar!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *