Wintertijd… schrale, droge én gevoelige huid?

Directe kalmering, voeding en herstel voor de huid

Online Sfeer Grahams Winterproducten LR

Klik voor grotere versie

De herfst- en wintermaanden met het gure en koude weer maken de huid droog, ruw én gevoeliger. Waar het grootste orgaan van ons lichaam dan met name behoefte aanheeft, zijn intensief voedende, verzachtende, beschermende én kalmerende producten.
Grahams Natural™ Skincare biedt met de Calendulis Plus Cream™ en de Sooth-it Balm twee ultrarijke en effectieve formules, die ervoor zorgen dat de huid tijdens gure weersomstandigheden intensief wordt gevoed, gehydrateerd, verzacht, beschermd én gekalmeerd.

De van oorsprong Australische producten van Grahams zijn ontwikkeld door Geoff Graham, die een middel zocht om de ernstige eczeemhuid bij zijn zoontje te verlichten. Ook zelf had hij vanaf zijn geboorte last van hevige eczeem, jeuk en een zeer droge huid. Zijn geval staat zelfs bekend als één van de zwaarste ooit. Geoff was 3 maanden oud toen hij werd opgenomen in het “Royal Children’s Hospital in Melbourne. Hij leefde jarenlang met deze hinderlijke huidklachten en had al van alles geprobeerd, maar niets hielp. Veel producten tegen eczeem zijn erg ‘chemisch’ en dus niet bepaald goed voor de huid. Deze producten putten de huid vaak uit, vergroten de kans op huidirritaties, leiden tot verschillende bijwerkingen en verhogen hierdoor de kans op nóg meer huidproblemen.

Probleemoplossend bij eczeem en een weldaad voor de gevoelige huid

Het eerste Grahams Natural™-product dat op de markt kwam was een crème speciaal voor de behandeling van eczeem. Deze natuurlijke formule gaf verrassende resultaten, zowel voor Geoff als zijn zoontje Ryan. Dit product helpt inmiddels mensen met huidproblemen als eczeem, dermatitis en jeuk over de hele wereld. Inmiddels bestaat Grahams Natural™ uit een uitgebreide lijn met producten op basis van natuurlijke formules, die stuk voor stuk een ware weldaad zijn voor iedere huid én in het bijzonder voor de zeer gevoelige huid.

Weldadige kalmering en herstel met Grahams Natural™ Calendulis Plus Cream™

Grahams Natural™ Calendulis Plus Cream is het eerste product dat Geoff Graham ooit voor zijn zoontje heeft ontwikkeld. Deze rijke probleemoplossende formule op basis van Australische Emu-olie* honing, propolis en calendula extract verzorgt en verzacht de rode, ruwe schilferige en geprikkelde huid. De huid wordt weer  zacht en glad. De crème ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen. Breng Calendulis Plus Crème 2 tot 3 maal per dag aan op de rode, ruwe en geprikkelde huid en deze zal binnen no time weer aangenaam zacht, comfortabel en gekalmeerd aanvoelen.

*Emu-olie is een 100% natuurproduct, afkomstig van een Australische struisvogelsoort. Emu-olie helpt onder andere rimpelvorming vertragen en houdt de huid zacht en elastisch, maar tegelijkertijd ook stevig en glad. Tevens ondersteunt deze bijzondere olie het natuurlijk herstellend vermogen van de huid, bij onder meer littekens, eczeem en een zeer gevoelige of droge huid.

Goed om te weten…Sooth-it Balm

Iedere huid is anders, dus iedere huid reageert ook anders op de Grahams Natural™ Calendulis Plus Crème. De huid kan in eerste instantie wat gevoelig reageren; dit zijn echter normale reacties van de huid die zich wat verzet tegen de natuurlijke aanpak van Grahams.

Gebruik daarom bij voorkeur eerst een kleine hoeveelheid op een gezond stukje huid, zodat u weet hoe je huid reageert op de crème en je bij gebruik op de geïrriteerde huid niet direct denkt dat het een allergische reactie betreft.

Samples:

Consumenten kunnen via de website www.grahams.nl samples aanvragen om de producten te testen.

Directe verzachting, voeding en bescherming met Grahams Natural™ Sooth-it Balm

De Sooth-it Balm van Grahams Natural™ is een verzachtende, intensief hydraterende en kalmerende balsem met een effectieve beschermende werking. Deze rijke balsem op basis van lanoline (wolvet) druivenpitolie, zonnebloemolie en vitamine E trekt snel en diep in en maakt zelfs de meest droge huid soepel en fluweelzacht. De Sooth-it Balm kalmeert en verzacht de gevoelige huid en huiden met eczeem. De hoogwaardige balsemformule is tevens ideaal te gebruiken als zeer rijke hand- en voetencrème voor de droge, vaak schrale en rode huid tijdens de wintermaanden.

Verkrijgbaarheid

Grahams Natural™ Calendulis Plus Cream (€ 19,99/50 g) en Grahams Natura™ Sooth-it Balm (€ 22,99/120 g) zijn verkrijgbaar bij onder andere De Tuinen/Holland & Barrett, DIO, G&W Gezondheidswinkels en Bol.com.

Voor meer info én de webshop: www.grahams.nl

 

 

Nog meer voor een droge huid:

Decubal, voor een herfst en winter zonder droge huid
DermagiQ heeft producten met honing, speciaal voor de winter

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *