Schoon met Better Life

natuurlijk schoonmaken

100% biologisch, echt schoon, met een goed gevoel

Schoon en fris. Daar zijn we bij Eco-Shopper.nl dol op! Bij menig huishouden vind je voor ieder vlekje wel een middeltje. Een flesje voor het toilet of een spray voor de spiegel. Maar ook een scrub voor het gelaat of een crème voor de benen.

Als u de etiketten eens goed bekijkt wordt u er niet vrolijker op. Vreemde toevoegingen, rare chemicaliën. Weet u eigenlijk wel wat u op uw huid smeert? Realiseert u zich dat de meeste schoonmaakproducten giftig zijn en dus gevaarlijk voor kinderen en huisdieren? Eigenlijk te gek voor woorden, terwijl het alternatief via Ecoshopper zo gemakkelijk is! Neem bijvoorbeeld de producten van Better Life.

Better Life reinigingsmiddelen
De producten van Better Life zijn bedacht door twee betrokken vaders,Tim Barklage en Kevin Tibbs. Tijdens de peuterperiode van hun kinderen raakten ze in een discussie over de gevaren van reinigingsmiddelen. Een van de vraagstukken had betrekking op de traditionele reinigingsmiddelen en het achterlaten van giftige resten op de vloer of meubels. Zelfs de zogenaamde “groene” schoonmaakmiddelen waren nog voorzien van vele waarschuwingstekens op de verpakking. Tijd voor een nieuwe aanpak!

Na veel inspanning ontstond in 2007 de nieuwe innovatie: Better Life. De veilige lijn van schoonmaakmiddelen die niet belastend zijn voor mens, dier of planeet en toch krachtig zijn tegen viezigheid!

better-life-schoonmaak-middel

Assortiment Better Life
Better life heeft een reinigingsproduct voor ieder materiaalsoort of woonvertrek. Van hout tot graniet, van metaal tot glas. Van keuken tot toilet, van badkamer tot woonkamer. Daarnaast mag de heerlijke lavendelspray als schoonmaakmiddel voor de kinderkamer niet ontbreken! Eigenlijk te veel om op te noemen. Ook voor een perfect cadeau kunt u terecht bij het Better Life assortiment. Een leuke tas, voorzien van specifieke producten. Een starterpakket bij een nieuw huis of bij de komst van een baby! Better Life, goede producten die je met een gerust gevoel kunt gebruiken!

De lijn is sinds de oprichting behoorlijk uitgebreid. Met een allesreiniger genaamd what-EVER! waarmee je echt alles schoon kunt maken tot en met een speciale reiniger voor de babykamer – 2am Miracle – en zelfs bodylotion en multifunctionele zeep die je kunt gebruiken als douchegel, shampoo en handzeep. Allemaal gemaakt met dezelfde visie. 100% natuurlijk. Sinds de zomer zijn deze producten te verkrijgen in Europa via verschillende webwinkels en fysieke winkels.

www.eco-shopper.nl

better-life-logo

Lees ook:
Bewuste lifestyle, steeds natuurlijker

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *