Klok in duurzame energie voor productie natuurlijke wasmiddelen

Klok stapt over op duurzame energie door gebruik van zonnepanelen. Op maandag 6 juni wordt de zonnepaneleninstallatie op het pand van Senzora BV, waar Klok wordt geproduceerd, officieel in gebruik genomen. De installatie telt  1200 zonnepanelen en wekt energie op voor 300 huishoudens. Senzora kan dankzij de zonnepanelen haar productie verder verduurzamen. 

De zonnepaneleninstallatie is tot stand gekomen dankzij de krachtige samenwerking tussen Pactum, Bedrijvenparkmanagement Deventer, PM energie, Energiefonds Overijssel en Senzora BV. Op maandag 6 juni wordt na een zonnige opening de installatie officieel in gebruik genomen.

Duurzaam
Klok heeft duurzaamheid altijd al hoog in het vaandel staan. Zo zijn de producten van Klok gecertificeerd met het EU Ecolabel. Dit houdt in dat zij geproduceerd zijn met een lagere milieubelasting van grondstoffen, energie, water, schadelijke stoffen, afval en verpakkingen. Maar de Klok tikt door… Met de aanschaf van de zonnepaneleninstallatie is Senzora instaat om de producten van Klok nog duurzamer te produceren.

klok

Over Klok
Klok is hét ecologische merk als het gaat om was- en reinigingsmiddelen. In de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd en hierdoor is de kans op een allergische reactie zeer beperkt. Klok garandeert al 100 ruim jaar hoogwaardige kwaliteit, waarbij het milieu én de huid optimaal worden gerespecteerd. Deze combinatie in één product maakt Klok uniek!

Volg de Facebook pagina van Klok voor Feiten, Fabels en mooie Win-acties!


Meer lezen?
> Optimale waskracht plus doseergemak: Klok is haar tijd ver vooruit
> Klok Handzeep: huidvriendelijk & ecologisch!

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *