Optimale waskracht plus doseergemak: Klok is haar tijd ver vooruit

Klok introduceert haar nieuwste ontwikkeling de Klok Pow(d)er Dose. Hiermee wordt optimale waskracht gecombineerd met doseergemak. De Pow(d)er Dose bevat een uniek voorgedoseerde formule die speciaal ontwikkeld is om rechtstreeks in de wastrommel te gebruiken. Deze unieke combinatie verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken.

Waspoeders geven al van oudsher het beste wasresultaat. Bij Senzora staan ontwikkelingen echter niet stil waarbij continue wordt gezocht naar mogelijkheden om waspoeders nog verder te evolueren. Er worden nieuwe technieken ontwikkeld om de was nog schoner te maken. Daarnaast komt de gebruiker meer en meer centraal te staan, waarbij de nadruk verschuift naar ‘gemak’.

Klok Pow(d)er Dose is net als de overige producten van Klok ecologisch en huidvriendelijk. Er zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd aan de receptuur. Het product is gecertificeerd met het EU Ecolabel en voorzien van het Allergie Keurmerk van het Huidfonds. De verpakking is gemaakt van gerecycled materiaal.

Toepassing
Plaats de Pow(d)er Dose op de bodem van de trommel met het wasgoed er bovenop. Zodra het wasproces wordt geactiveerd zorgt het water er voor dat het folie oplost waarna het waspoeder direct zijn werk kan doen. Simpel, effectief en doeltreffend. Geen maatbeker, geen verspilling en geen overdosering.

Klok-Powder_dose-kleur+wit-1      The_Pod

Verpakking
Klok Pow(d)er Dose is verkrijgbaar in een variant voor de witte en gekleurde was. Iedere Pow(d)er Dose bevat 27 gram geconcentreerd waspoeder. De consumenteneenheid heeft een inhoud van 20 pow(d)er doses, goed voor 20 wasbeurten. De verpakkingen worden per 4 stuks in een omdoos verpakt.

Verkrijgbaarheid
De producten van Klok zijn verkrijgbaar bij de meeste supermarkten en bij de natuur- en reformwinkel.

Lees meer:
Klok Handzeep: huidvriendelijk & ecologisch!
Nieuw: Klok vloeibaar wasmiddel en wasverzachter

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *