Nieuw: Landal Domein De Waufsberg in Noorbeek

park

Landal breidt uit met park in het Limburgse heuvellandschap

Leidschendam, 26 september 2014 Landal GreenParks breidt uit met een nieuw park in het hart van het Limburgse heuvelland. Bij het Zuid Limburgse plaatsje Noorbeek komt een ruim opgezet park van 62 luxe recreatiewoningen rondom een ‘dorpsplein’ met diverse voorzieningen. Op 10 oktober wordt de modelwoning feestelijk geopend door burgemeester Dieudonné Akkermans van de gemeente Eijsden-Margraten.

Het ontwerp van het park is geïnspireerd door de authentieke bebouwing in de omgeving. Zo is het hoofdgebouw afgeleid van de karakteristieke Limburgse carré-boerderij. De 62 vrijstaande woningen zijn beschikbaar in 4-, 6-, 8- en 12 persoonstypen en in de uitvoeringen Comfort, Luxe of Extra Luxe, en in verschillende gevelafwerkingen.  Bij de bouw worden de meest actuele inzichten op duurzaamheidsgebied toegepast, in materiaalkeuze, isolatienormen en hergebruik. Van Wijnen Recreatiebouw realiseert het park. De verhuur van de woningen en het beheer van het park gebeurt door Landal GreenParks.

Het park ligt prachtig op een glooiende helling met veel groen in en rond het park. Gasten genieten hier van het echte bourgondische Limburg. Toeristisch aantrekkelijke plaatsen zoals Slenaken, Noorbeek en ook Maastricht, Aken en Luik liggen nabij.

“Met de bouw van deze 62 nieuwe recreatiewoningen geven we gehoor aan de vraag naar luxere en

ruimere recreatiewoningen. Tezamen met de fantastische ligging is dit een echt Landal Park.” aldus Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal GreenParks.

De verkoop van de woningen start tijdens de Second Home beurs te Utrecht van 3 t/m 5 oktober. Koopsommen vanaf € 184.500,– excl. BTW , meer informatie op: www.landal-makelaardij.nl


landal

Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 74 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije met in totaal ca. 12.000 vakantiebungalows. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen.
Op jaarbasis realiseren 2,1 miljoen gasten 11,2 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.550 medewerkers

Lees ook:
> Landal in de groene stoel!
Landal zet zich in voor duurzaamheid, lees hier hoe!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *