AnneTravelFoodie: healthy hotspot GYS (Utrecht)

GYS

Voor liefhebbers van bio, vega & vegan (en wie is dat nou niet?!)

Hallo, ik ben Anne van annetravelfoodie.com. Op mijn website deel ik gezonde recepten, reisblogs en mijn favoriete hotspots! Voor mij is een hotspot een leuke plek waar je terecht kan voor ontbijt, lunch of diner. Vanaf nu zal ik elke 3e donderdag van de maand een van mijn ontdekte gezonde hotspots in Nederland met jullie delen. 
Mijn favorieten hebben een vernieuwende kaart met biologische, vegetarische en/of veganistische opties. We  weten inmiddels allemaal dat we voor een betere wereld minder dierlijke producten moeten eten, dus veganistische opties op de menukaart juich ik van harte toe!

Het eerste restaurant dat ik met jullie wil delen, is GYS in Utrecht. Als ik zelf een restaurant zou beginnen, zou het zijn zoals GYS. Het is een biologisch restaurant met veel vegetarische, veganistische en glutenvrije opties. Ze serveren zowel ontbijt, lunch als diner. Daarnaast hebben ze ook borrelhappen en vegetarische/veganistische proeverijen.

GYS
En misschien nog wel het beste: hun prijzen zijn erg redelijk. Gijs, de eigenaar, wou niks op het menu hebben staan dat duurder is dan 10 euro. Dus voor minder dan twee tientjes kan je een lekkere maaltijd, een drankje en een veganistisch dessert hebben.
De menu kaart verandert regelmatig, maar mijn favoriet de vorige keer was een veganistische, glutenvrije pompoensalade. En maak je geen zorgen, ondanks hun gezonde kaart, hebben ze ook gewoon toetjes! Ze hebben altijd keus uit verschillende taartjes met veel veganistische en/of glutenvrije opties. Ik ben erg fan van hun chocoladetaart!

De vestiging op de Voorstraat is erg populair, gelukkig heeft GYS een tweede vestiging geopend op de Amsterdamsestraatweg!

Voor meer gezonde hotspots in Nederland kan je kijken op annetravelfoodie.com/the-netherlands.
Volg je De Betere Wereld en Annetravelfoodie al op Instagram?

Enjoy & Do Good

 

Meer hotspots:
> Hotspots Amsterdam voor gezond dagje uit
> (Inter)Nationale hotspots via Opgemärkt

 

Meer Anne Travel Foodie:
>  Nieuwe food, health & travel-bloggers voor DeBetereWereld
Recept: stuffed avocado’s

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.