Beebox nu landelijk beschikbaar met biologische versproducten

de betere keuken

Biologisch eten met puur Hollandse producten!

Beebox maakt Nederlandse biologische producten landelijk beschikbaar per 17 augustus 2015. Hiermee kunnen voor het eerst alle Nederlanders kiezen voor biologisch eten met puur Hollandse producten, 100% afkomstig van Nederlandse boeren. Nu zijn consumenten vooral aangewezen op supermarkten met meer dan de helft buitenlandse biologische producten in de schappen.

Biologisch eten is steeds meer een trend. Dit betekent dat consumenten niet meer genoegen nemen met enkele biologische producten in de maaltijd. Men wil steeds meer een volledig biologisch eetpatroon, met zoveel mogelijk Nederlandse producten. Beebox kiest als enige EKO-gecertificeerde maaltijdboxen-leverancier voor seizoenproducten, direct van Nederlandse boeren.

Verhoogde versheid & verlaagde CO2 uitstoot
Beebox laat consumenten zo kennis maken met de volledige breedte van wat Nederlandse boeren te bieden hebben. Door de korte ketens wordt de versheid sterk verhoogd en het aantal voedselkilometers met 90% gereduceerd ten opzichte van het gemiddelde supermarktproduct. Door deze keteninterventie blijven de kosten beperkt en kan beebox biologische producten minimaal 5% goedkoper aanbieden dan supermarkten.

beebox

Over Beebox:
Beebox is een snel groeiende franchiseorganisatie met 27 lokale ondernemers, verspreid over Nederland. Samen met distributeur Vers en Fijn uit Nieuwegein wordt nu volledige landelijke distributie gerealiseerd (met uitzondering van de Waddeneilanden).

www.beebox.nl

Gerelateerd:
> Maaltijdbox is booming!
> KAUWKOST over food

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *