Eco design-bedden; prijswinnend minimalisme van Bedaffair

bedaffair

Bedaffair introduceert:

Eco design-bedden van Tojo. Dit jonge designmeubelfabrikant uit Duitsland heeft de focus op functionaliteit, ecologie en design. Bij deze bedden hoeft er niet gehamerd, geschroefd of ingewikkelde beschrijvingen gelezen worden. Werkelijk al het overbodige is weggelaten. De 4 type eco design bedden zijn prachtig om te zien, eenvoudig in elkaar te zetten, goed voor het milieu en heerlijk om op te slapen.

De fabrikant van de Eco design bedden heeft afstand gedaan van schroeven, meubelbeslag, beits en lak. Een eco design bed bestaat voor 100% uit onbehandeld beukenhout multiplex. De afwerking is zeer hoogwaardig. De prijs-kwaliteit-verhouding is gunstig en in een goede balans. Samen met een hoogwaardig ecologisch matras, zoals de Bedaffair DeLuxe natuurlatex eco matras of Skoon Elegance handgemaakte pocketvering matras, heeft de consument een zeer goed en comfortabel slaapsysteem.

Eco bed met bijzondere functionaliteit
Een centraal punt is de functionaliteit van het eco design bed: snel en eenvoudig op- en af te bouwen, individuele aanpassing voor elke slaapkamer of voor diegenen die in hun huis afstand doen van decoratieve elementen. Een paar houten latten, enkele elementen, in elkaar gestoken of over elkaar heen gelegd – dat is slechts alles wat nodig is om het eco design bed klaar voor gebruik te maken.
Snel opgebouwd en snel verplaatst, zijn het met name bedden voor jonge en dynamische consumenten of mensen, die vaak meubels verplaatsen, het interieur veranderen of vaak verhuizen. Bovenal is het eco design bed tijdloos qua vormgeving.

bedaffair

Stijlvol en stabiel
Ook wat betreft het design komen de ogen niets te kort. Het verbindt natuur-getrouwe elegantie met vooruitstrevende functionaliteit. Alle eco design bedden verrassen met zeer ongecompliceerde, minimalistische constructie-ideeën en blijft, ondanks dat, stijlvol en stabiel.

Meerdere Design Awards
De samenwerking met diverse jonge meubelontwerpers om het eco design bed te ontwerpen en ontwikkelen heeft geleid tot het verkrijgen van meerdere Design Awards.

bedaffair

Prijs en verkrijgbaarheid
De eco design bedden starten bij een prijs vanaf € 359,- (geschikt voor zowel 1-persoons als 2-persoons: 90-180×200 cm)
Consumenten kunnen de eco design bedden online bestellen via de webwinkel of de ruime showroom van Bedaffair bezoeken op Amsterdam-IJburg bij Woon-warenhuis Design020 aan de Pedro de Medinalaan 89-91. Voor meer informatie: 020 – 303 1179.

Over Bedaffair
Het is een zelfstandig Nederlands bedrijf met eigen ambachtelijke werkplaatsen in Nederland en Duitsland. Bedaffair is lekker slapen voor een mooiere toekomst. Bij ons betekent goed voor jezelf zorgen ook meteen goed voor je omgeving zorgen. Want aan deze bedden en matrassen zit geen chemisch luchtje. Wij vinden dat het anders kan en moet. Daarom kiezen wij voor de meest beproefde, natuurlijke materialen. En zorgen voor een zo klein mogelijke voetafdruk.
20 jaar geleden begonnen Arend en Marjolein Vaders met het ontwerpen en produceren van gerenommeerde Hollandse en nu ook Duitse comfortabele en verantwoorde bedden, is vanuit de overtuiging dat snel en goedkoop bedden produceren, ergens heel ver weg, een enorme negatieve impact heeft op je gezondheid en het milieu. Dat kan anders. We willen dat onze producten iets toevoegen: een gezond leven, een lange levensduur, hoge kwaliteit en toepasbaar op de circulaire economie.

bedaffair

Weet waarop je slaapt
Heel veel mensen hebben geen idee waar ze precies op slapen. De meest verkochte matrassen zijn gemaakt van (koud)schuim, polyether of traagschuim. Dit bestaat uit chemische componenten, waarvan de grootste aardolie is. Om meerdere, voor de hand liggende redenen is dit niet gunstig voor het milieu. Bedaffair biedt een gezond en mooi alternatief, tegen zeer voordelige prijzen.
Bedaffair werkt samen met Nederlandse en Duitse ambachtsmensen, keuringsinstituten en gerenommeerde ontwerpers aan bedden met uitstekende ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. Kennis van het slaapproces en van duurzame gifvrije materialen en technieken vormen de basis van het unieke Bedaffair comfort. Het vakmanschap, de toewijding en ervaring van de medewerkers staan borg voor duurzame kwaliteit en een hoge servicegraad.

Meer info: www.bedaffair.nl


Meer Design:

>  Circulair Design voor hoofdtelefoon
>  Bacteriën en hippe organen winnen designprijs

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *