Gerecyclede tuinmeubelen uit Nederland, een wereldprimeur!

gerecyclede tuinmeubelen

’s Werelds eerste collectie gerecyclede tuinmeubelen

De gerecyclede tuinmeubelen van het Nederlandse Circle Of Life zijn dan eindelijk verkrijgbaar. Het was het wachten waard, want de tuinmeubelen zijn gemaakt van gerecycled plastic en aluminium. Een wereldprimeur!

Want Circle of Life is namelijk het eerste en enige bedrijf ter wereld dat exclusief gerecyclede tuinmeubelen maakt. De producten van Circle of Life zijn gemaakt met de unieke Recircle Wicker©, een plastic draad dat voor 96% bestaat uit gerecycled plastic afkomstig van HDPE-flessen. Daarnaast maakt Circle Of Life bij de productie van haar tuinmeubelen gebruik van gerecycled aluminium, afkomstig van bier- en frisdrankblikjes.

gerecyclede tuinmeubelen

Kees Klomp van Circle of Life: “In de productie van normale tuinmeubelen worden grote hoeveelheden plastic en aluminium gebruikt. Met alle negatieve gevolgen voor het milieu van dien. Wij vinden het belangrijk om daar een positieve verandering in te brengen.”

Henk Smit van Kees Smit Tuinmeubelen, die de collectie verkoopt: “Wij dragen dit Nederlandse en milieuvriendelijke initiatief een warm hart toe en hebben daarom besloten de gerecyclede tuinmeubelen van Circle Of Life op te nemen in ons assortiment en een prominente plek te geven in onze winkels”

Voor meer info: www.circleoflifecompany.com

 

DSC_2718

 

Gerelateerd:
>   Gouden Cradle-to-Cradle-certificaat voor Nederlandse tapijtfabrikant
>   Circulaire Economie: kijken, kijken en gebruiken!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.